החלפת גן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• החלפת גן
    מרב ג
    17/09/2008

בתי בת 3 וחצי.עזבה מעון שהיה כחממה שבתוכו היו לה שתי חברות טובות מאוד שהיה קשה להפרידן.עכשיו היא נכנסה לגן טרום טרום חובה.היו לה קשיי הסתגלות והם קיימים עד היום. בתי היתה חולה בוירוס שגרם לה לשלשולים והיא הפסידה למעלה מ-5 ימים בגן החדש. בבוקר הפרידה ממני(האם)מלווה בצעקות ובבכי רב,בחיבוקים חזקים ובתפיסת הבגדים שלי. כשבתי גילתה כי כאשר היא חולה היא לא הולכת לגן,איך שמתעוררים בבוקר היא ישר מתחילה למצוא תירוצים של מה כואב לה כדי ללא ללכת לגן.יש רגעים שלפני ההליכה לגן שהיא מתחילה לבכות ולטעון כי הילדים הגדולים מרביצים לה,וכשאני שואלת עם מי היא משחקת,תמיד תשובתה שהיא משחקת לבד.כשאני שואלת את הגננת אף ילד לא מרביץ לה והגננת מנסה לשדך לה חברה או שתיים.לא ציינתי קודם כי בתי ילדה מאוד עדינה ורגישה. התברר לי כי אחת מחברותיה הטובות מהגן הקודם נמצאית בגן סמוך לגן של בתי ויש שם מקום לעוד ילדים. שאלתי היא האם לתת לבתי להתמודד כל בוקר מחדש עם הבכי עד שהיא תסתגל לגן או לנסות ולהעביר אותה לגן היכן שחברתה הטובה נמצאית? הבנות בקשר טוב עד היום,ואנחנו נפגשים הרבה אחה"צ. אשמח לקבל תשובה מהירה כדי לדעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת גן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת גן

מיכל שמש
    22/09/2008

מרב שלום,
    אני מקוה שבזמן שחלף עד לתשובתי חלה הטבה במצב הילדה.
    בכל מקרה, צריך לבר עם הגגננת כיצד הילדה מתפקדת במשך היום, והאם מצוקתה נמשכת לאחר שהיא הולכת. אם התפקוד שלה רגוע פרט לפרידה עצמה הייתי מתכננת טקס פרידה קבוע, ומסייעת לה כל האפשר. להעביר גן נראה לי פתרון קצת קיצוני, שלא סומך על כוחותיה של הילדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת גן

מרב ג
    22/09/2008

מיכל תודה רבה אכן חל שיפור משמעותי בילדה. גם במקום שאני אקח אותה לגן,אנחנו עושים טקס עם האבא שלוקח אותה ונפרד ממנה ובכל יום היא מקבלת(נכון לעכשיו)הפתעה על הפרדות יפה שלא מלווה בבכי. תשובתיך רק חיזקה את מה שחשבתי שעליה להתמודד לבד ולא לפתור במקומה את הבעיה ולהעביר אותה גן. הילדה רכשה חברות חדשות ואני דואגת לחזק את הקשר איתן אחה"צ במפגשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו