מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשיי הסתגלות לגןשרית17/09/2008
שלום ! יש לי ילד בן שנתיים ו7 חוד' שהולך לגן בו הלך שנה שעברה אלא שהגן עבר מקום הגננת התחלפה וכן הסייעת, אומנם הסייעת הישנה נמצאת עדיין בגן אך בקבוצה של הקטנים. בני נכנס כל יום בוכה לא מוכן לעזוב את בעלי בעלי הולך אחר כמה זמן כאשר הוא עדיין בוכה ,לוקח לו זמן להסתגל וכאשר הוא נכנס הוא מוכן ללכת עם הסייעת הישנה שלו אותה מכיר ולא מוכן יותר מידיי להיות בקבוצתו החדשה. קבוצתו מונה 29 ילדים אני יודעת שבני לא אוהב "המוניות" ולדעתי זה מלחיץ אותו השאלה מה לעשות? להעביר אותו לגן אחר עם פחות ילדים אך שם לא יכיר אף אחד אך לתת לו יותר זמן להסתגלות? אני לא רוצה למשוך את הנושא שלא יהיה מאוחר מיידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות לגן
מיכל שמש18/09/2008שרית שלום, אם הגן טוב לדעתך יש לסייע ליד להסתגל ולא למהר להעבירו למסגרת אחרת. כדאי לערוך טקס פרידה קובע בבקרים, על מנת לסייע לילד לעבור מידיכם לידי הגננת או הסייעת. ניתן לשבת עם הילד פרק סמן מסוים בבוקר כדי שפ]שיר, ואחר כך להיפרד בעדינות. יש לעקוב אחר תפקודו בגן אחר הפרידה, ולשאול את הגננת האם זמן ההרגעות שלו הולך ומתקצר, דבר המעיד על התקדמות בתהליך ההסתגלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)