מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה ללא גבולות עצבנית ורוצה הכלבדר17/09/2008
הילדה שלי בת שנתיים ראשונה במשפחה מפונקת עד אין סוף. בתחילת החודש נכנסה למסגרת גן עד היום היא בוכה כל בוקר ולא רוצה ללכת לגן למרות שלדברי הגננת היא מפסיקה לבכות כשאני עוזבת את הגן . למרות שהיא מאוד חזקה מבחינת אשיות (בגן אין לי מוסג במיוחד שהיא הכי קטנה בגן) בבית היא תמיד אלימה עם רוב הילדים לא נותנת להם לשחק איתה או במשחקים שלה ותמיד היא מרפיצה אפילו לי ולאבא שלה מכללת למרות שבבית שלנו אין כל זה ואני מופתעת מהמוסגים ומההתנהגות שלה. נסיתי לעבוד איתה בכל מיני דרכים חיזוקים ,עונשים , להתעלם אך כלום לא פתר את הבעיה מה שכואב לי שאני גננת מטפלת בבעיות הילדים אני דמות מקצועית ואידיאלית בפני ההורים אך מרגישה שאני לא יכולה לפתור את הבעיות שלי ואני מרגישה שאני מפסידה את הילדה שלי. אני מבקשת עזרה איך לפתור את הבעיה שלי .......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה עצבנית
מיכל שמש22/09/2008חוסר שקט ועצבנות מסויימת אופייניים לגיל שנתיים. לעתים הילד מתנהג באופן מסוים, אולם הפרשנות שאנו נותנים לזה מסווגת אותו כ"אלים", ונוצרת נבואה שמגשימה את עצמה. מאחר ואת נשמעת במצוקה, ועל מנת שתירכשו כלים שיאפשרו לכם להינות מביתכם, מומלץ לפנות ליעוץ אצל פסיכולוג ילדים או להצטרף לקבוצת הורים במקום מגוריכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)