ילדה ללא גבולות עצבנית ורוצה הכל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה ללא גבולות עצבנית ורוצה הכל
    בדר
    17/09/2008

הילדה שלי בת שנתיים ראשונה במשפחה מפונקת עד אין סוף. בתחילת החודש נכנסה למסגרת גן עד היום היא בוכה כל בוקר ולא רוצה ללכת לגן למרות שלדברי הגננת היא מפסיקה לבכות כשאני עוזבת את הגן . למרות שהיא מאוד חזקה מבחינת אשיות (בגן אין לי מוסג במיוחד שהיא הכי קטנה בגן) בבית היא תמיד אלימה עם רוב הילדים לא נותנת להם לשחק איתה או במשחקים שלה ותמיד היא מרפיצה אפילו לי ולאבא שלה מכללת למרות שבבית שלנו אין כל זה ואני מופתעת מהמוסגים ומההתנהגות שלה. נסיתי לעבוד איתה בכל מיני דרכים חיזוקים ,עונשים , להתעלם אך כלום לא פתר את הבעיה מה שכואב לי שאני גננת מטפלת בבעיות הילדים אני דמות מקצועית ואידיאלית בפני ההורים אך מרגישה שאני לא יכולה לפתור את הבעיות שלי ואני מרגישה שאני מפסידה את הילדה שלי. אני מבקשת עזרה איך לפתור את הבעיה שלי .......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה עצבנית

מיכל שמש
    22/09/2008

חוסר שקט ועצבנות מסויימת אופייניים לגיל שנתיים. לעתים הילד מתנהג באופן מסוים, אולם הפרשנות שאנו נותנים לזה מסווגת אותו כ"אלים", ונוצרת נבואה שמגשימה את עצמה. מאחר ואת נשמעת במצוקה, ועל מנת שתירכשו כלים שיאפשרו לכם להינות מביתכם, מומלץ לפנות ליעוץ אצל פסיכולוג ילדים או להצטרף לקבוצת הורים במקום מגוריכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו