מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא מודאגת צריכה עזרהאמא מודאגת18/09/2008
שלום רב, בני בן 4.5 עם קשיי הסתגלות לגן החדש יש לציין כי עברנו דירה מעיר האחרת לעיר אחרת ונראה שמאוד כייף לו בבית החדש אך לא בגן. זה מתבטא קודם כל בזה שהוא מסרב ללכת לגן וכל בוקר זה מלחמה פני עצמה אך מה שמטריד אותי מאוד זה שינוי ההתנהגות שלו. הוא ילד מאוד חברותי ובגן הקודם הוא היה מרכז העיניינים ובגן הזה עדיין אין לו חברים לפי דבריו וגם הגננת מאשרת זאת מה שלא כל כך אופיני לו. יש לו שינוי בהתנהגות בגן הוא נושך חוטף מרביץ משהו לא היה עושה הוא לא ילד אלים כלל. ובבית הוא לא רגוע אני רואה שלא טוב לו. ומאוד משהו מאוד חשוב הוא הרטיב בלילה כמה פעמים מאז הגן מה שהוא לא עשה מאז שהוא גמול (שנה וחצי) והוא כל היום אוכל את החולצה שלו מה שלא היה עושה אף פעם. מה אני צריכה לעשות כדי לעזור לו ואם זה נראה משהו חריג? השמח אם תעזרו לי! תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאמא מודאגת
ד''ר דוד וילנסקי18/09/2008הייתי מדבר עם הגננת על סימני המצוגה שאת רואה ולבקש שהיא תשים לב עליו. תנסי להשאר כמה דקות בבוקר ולתווך קשר עם עוד ילד לפני שאת הולכת. הייתי מנסה להזמין ילדים מהגן ( כל םעם אחד) ושוב לדאוג שהמפגש הולך חלק כדגי שהוא יפתח הברויות עם ילדים מהגן. ( אפשר להתיעץ עם הגגנת לגבי מועמדים מתאימים. גם הייתי מנסה שיהיה לו פעילות פיזית אחרי הצהריים כל יום כדי לעזור לפרוק מתח מהבוקר. במידה ואין שיפור אחרי חודש כדאי להיעץ. ד"ר דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)