ילד שנגמל חלקית ונכנס לגן עירוני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שנגמל חלקית ונכנס לגן עירוני
    כהן מורן
    18/09/2008

בני בן ה - שנתיים ו - 8 חודשים התחיל בתהליך הגמילה בחודש אוגוסט האחרון גם כי הראה סימנים וגם מכיוון שהיה צריך להיכנס לגן עירוני, התהליך לא היה פשוט והיו פיספוסים מדי פעם, אך עם כניסתו לגן הכלה נסיגה משמעותית הוא מפספסכמעט את כל הצרכים בגן ולא רק את הפיפי. אני נמצאת בצומת דרכים, הגננת הקציבה לי עד סוף החגים לגמול את הילד לחלוטין ואם לא אצטרך להוציאו מהגן, אני רוצה לנצל את הזמן הזה ובאמת לעזור לבני בתהליך, אשמח לקבל עצות להצלחה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה בלחץ

זהורית אסולין שמחון
    19/09/2008

אחד הגורמים הראשונים שמחבלים בגמילה הוא לחץ , ציפיות גבוהות וחוסר סובלנות לתהליך מצד המבוגרים הסובבים את הילד ועל כן העמדה שנקלעת אליה עקב לחציה של הגננת יקשו עליך לעזור לבנך. ראשית את צריכה להרגע להבין שבאמת במעבר חדש וכל כך משמעותי נסיגה כזו היא דבר טבעי. צריך להעלות את השאלה איך השתלבותו בגן במדדים האחרים ולא רק סביב עשיית הצרכים. מה קורה בבית סביב הגמילה. אם כל הראייה תצטמצם דרך הגמילה שלו , בנך יחוש בלחץ ויסרב לשתף עם כך פעולה או שיביא את עצמו למצב של התאפקויות כל היום בגן ועצירויות. אני מתארת לעצמי שהגננת מתקשה בהחלפה לילד האם אפשר לדאוג לאיזה סידור של מישהי או מישהו שקרוב לגן והגננת בעת הצורך מזעיקה אותו לעזור בהחלפה ובניקיון(לא קרוב משפחה שכן אז הילד עלול לחבר זאת וכל פעם שירצה לראות מישהו מבני משפחתו פשוט ירטיב). במקביל כדאי לעשות בדיקות רפואיות שישללו בעיה אורולוגית או בשרירים הטבעתיים. ברגע שאת תהיי רגועה ותאמיני בבנך תחושה זו תעבור לגננת ולילד והוא יצליח לשלוט יותר טוב בצרכיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו