מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שנגמל חלקית ונכנס לגן עירוניכהן מורן18/09/2008
בני בן ה - שנתיים ו - 8 חודשים התחיל בתהליך הגמילה בחודש אוגוסט האחרון גם כי הראה סימנים וגם מכיוון שהיה צריך להיכנס לגן עירוני, התהליך לא היה פשוט והיו פיספוסים מדי פעם, אך עם כניסתו לגן הכלה נסיגה משמעותית הוא מפספסכמעט את כל הצרכים בגן ולא רק את הפיפי. אני נמצאת בצומת דרכים, הגננת הקציבה לי עד סוף החגים לגמול את הילד לחלוטין ואם לא אצטרך להוציאו מהגן, אני רוצה לנצל את הזמן הזה ובאמת לעזור לבני בתהליך, אשמח לקבל עצות להצלחה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה בלחץ
זהורית אסולין שמחון19/09/2008אחד הגורמים הראשונים שמחבלים בגמילה הוא לחץ , ציפיות גבוהות וחוסר סובלנות לתהליך מצד המבוגרים הסובבים את הילד ועל כן העמדה שנקלעת אליה עקב לחציה של הגננת יקשו עליך לעזור לבנך. ראשית את צריכה להרגע להבין שבאמת במעבר חדש וכל כך משמעותי נסיגה כזו היא דבר טבעי. צריך להעלות את השאלה איך השתלבותו בגן במדדים האחרים ולא רק סביב עשיית הצרכים. מה קורה בבית סביב הגמילה. אם כל הראייה תצטמצם דרך הגמילה שלו , בנך יחוש בלחץ ויסרב לשתף עם כך פעולה או שיביא את עצמו למצב של התאפקויות כל היום בגן ועצירויות. אני מתארת לעצמי שהגננת מתקשה בהחלפה לילד האם אפשר לדאוג לאיזה סידור של מישהי או מישהו שקרוב לגן והגננת בעת הצורך מזעיקה אותו לעזור בהחלפה ובניקיון(לא קרוב משפחה שכן אז הילד עלול לחבר זאת וכל פעם שירצה לראות מישהו מבני משפחתו פשוט ירטיב). במקביל כדאי לעשות בדיקות רפואיות שישללו בעיה אורולוגית או בשרירים הטבעתיים. ברגע שאת תהיי רגועה ותאמיני בבנך תחושה זו תעבור לגננת ולילד והוא יצליח לשלוט יותר טוב בצרכיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)