טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילד בן 7 בכיתה ב אותר על סף מחוננות לאחרונה מגלה חוסר שקט ומאפיינים שמתאימים להפרעות קשב כגון התקפי זעם ,שינוי במצבי רוח ,המנעות מלעשות מה שקשה ,שיעמום ,תסכול כשלא מסיים לפני כולם את עבודת הכיתה,אי רצון לעשות שיעורי ביית יש לו גם בעיה מוטורית בכתיבה בעיקר למרות שהשנה כותב יותר טוב.הוא יליד נובמבר ומ אוד צעיר,לטענת המורה זה משהו ריגשי .המליצי לי איך מאתרים בעיות קשב וריכוז ואיך יודעים אם הבעיה ריגשית ואם כן איך לטפל בהם ולעזור לו כי אני מרגישה שקשה לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגלית שלום, את מתארת את קשיי בנך בהיבטים רגשיים ולימודיים, באופן שאינו תואם את האינטיליגנציה שאובחנה לו. אני ממליצה להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר, לפנות להערכה אצל רופא המתמחה בהפרעות קשב וריכוז (נוירולוג/פסיכיאטר ילדים) ולפעול בהתאם לממצאי הבדיקה. באופן כללי, ילדים אשר סובלים מקשיי קשב וריכוז יכולים להרוויח רבות מהוראה מתקנת, טיפול פסיכולוגי ותרופות במידת הצורך. בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד