מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד!!!איילת22/09/2008
אני אמא לליאור בן השלוש ושמונה חודשים.בני הוא ילד "בוגר" בשפת הגננות. לאחרונה הוא שמע את השיר "הסבון בכה מאוד" ישנה שורה בשיר: "והברז כעסן הוא כועס מאוד על דן" מאותו היום ליאור פוחד מהברז, הדבר מיתבטא בזה שליאור לא מיסתובב לבדו בבית,לא מוכן לשחק בחדרו לבד,תמיד רוצה שדלת האמבטיה תמיד תהיה סגורה(למרות שזה לא עוזר). למרות הסברים שלי ושל בעלי שהברז דומם ולא יכול לזוז,שזה רק הברז מהשיר וכד' כלום לא עוזר. ניסינו גם "לדובב" את הברז עם ממתקים ואי אילו דברים אחרים ובנוסף החלפנו את ידיות הברז תוך שהוא שותף ומחליט על הידיות החדשות אך שום דבר לא עוזר. אשמח לקבל את עצתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד!!!
ד''ר שירי שדה שרביט22/09/2008איילת שלום,
קשה לי לשער מתוך תיאורך מה משמר את הפחד העז של בנך מברז האמבטיה.
לאור הפגיעה בתפקוד היומיומי שלו, כפי שעולה מדברייך, אני ממליצה לפנות להתייעצות אצל פסיכולוג המתמחה בטיפול בילדים ובחרדות, כדי להבין את השינוי בהתנהגותו של ליאור בקונטקסט רחב יותר ולעזור לו באופן מותאם.
בהצלחה וחזרה מהירה לשגרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירי
איילת22/09/2008ליאור ראה את הקליף של השיר ובו רואים ברז עם עניים,אף ופה.הסברתי שהברז של דן רק כועס אבל זה לא עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)