טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עומרי הוא בן 5 ויש לו סף תסכול מאוד גבוה שהוא לא מצליח במשימה או במשחק מחשב אפילו הוא מתפרץ בבכי שיכול להמשיך כמה שעות טובות, שהוא כועס בגן או בבית זה יכול להתבטא אפילו בזריקת כיסא על הגננת,הוא מפחד להתחיל לנסות דברים חדשים שמה ייכשל אנו כהוריו כבר לא יודעים כיצד לפעול איתו אשמח לקבל תגובה מה עושים איתו ואם יש פסיכולוג ילדים באיזור המרכז על מנת שאוכל אולי לקחת אותו לטיפול במידת הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיטל, אכן לילד יש בעיה להתמודד עם תסכול, כך שסף התסכול שלו נמוך. בכל מקרה, לא ציינת אם יש לו קושי התפחותי מסוים, שכן קושי בהתמודות עם תסכול קשור לעיתים לאי צבירה מספקת של חוויות הצלחה. כדאי לעודד את הילד על כל הצלחה, ולו הקטנה ביותר, ועל כל התאפקות, ובמקביל להציב גבולות ודרישות להתנהגות נאותה. לגבי פניה לפסיכולוג, אנא צייני באזה אזור מדובר. אם מדובר בגן חובה, ניתן לנות לשירות הפסיכולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד