מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי בפרידהיפית23/09/2008
שלום, ביתי בת שלוש וחצי מתקשה להיפרד ממני בבוקר לפני לכתי לעבודה. בעלי לוקח אותה לגן כחצי שעה אחרי שאני יוצאת לעבודה. כשאני לוקחת אותה לגן הכל בסדר אין בכי ואין כעס אולי קצת פינוק אבל לא יותר מזה, כאשר בעלי לקוח אותה לגן היא בוכה וכועסת ורוצה שרק אני יקח אותה לגן וכשהיא לא מקבלת את מבוקשה היא אפילו נושכת ומרביצה. זה לא נעים וזה גורם לי לפעמים לצאת יותר מוקדם מהבית על מנת להספיק לקחת אותה לגן (כאשר ברוב המקרים אני גם מאחרת לעבודה). כשהיא נשארת עם בעלי היא לא מפסיקה לבכות עד שהיא מגיעה לגן ולאחר מכן שהגננת מקבלת אותה היא נרגעת והכל בסדר. מה עושים? איך ניתן לשנות את ההתנהגות שלה אני אובדת עצות. בברכה, יפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה בגן
מיכל שמש28/09/2008יפית שלום,
כדאי להחליט מראש על ימים שאת לוקחת את הילדה לגן, ועל ימים שהאב לוקח. ניתן להזכיר זאת לילדה עוד מהערב, ושוב בבוקר, כאשר כל תגובה שלה תתקבל באמפתיה, אך הסדר לא ישונה ("אני מבינה שאת מדיפה שאמא תיקח אותך היום, אבל את יודעת שביום שלישי תור אבא..."). טרמינולוגיה של תורות יכולה גם לעזור. במקביל, ניתן לערוך עם האב טקס פרידה קבוע (לדוגמא: חיבוק, נפנוף לשלום מחלון הגן, והליכה אל הגננת). העובדה שהילדה נרגעת מיד לאחר שהאב הולך הינה סימן טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)