קושי בפרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי בפרידה
    יפית
    23/09/2008

שלום, ביתי בת שלוש וחצי מתקשה להיפרד ממני בבוקר לפני לכתי לעבודה. בעלי לוקח אותה לגן כחצי שעה אחרי שאני יוצאת לעבודה. כשאני לוקחת אותה לגן הכל בסדר אין בכי ואין כעס אולי קצת פינוק אבל לא יותר מזה, כאשר בעלי לקוח אותה לגן היא בוכה וכועסת ורוצה שרק אני יקח אותה לגן וכשהיא לא מקבלת את מבוקשה היא אפילו נושכת ומרביצה. זה לא נעים וזה גורם לי לפעמים לצאת יותר מוקדם מהבית על מנת להספיק לקחת אותה לגן (כאשר ברוב המקרים אני גם מאחרת לעבודה). כשהיא נשארת עם בעלי היא לא מפסיקה לבכות עד שהיא מגיעה לגן ולאחר מכן שהגננת מקבלת אותה היא נרגעת והכל בסדר. מה עושים? איך ניתן לשנות את ההתנהגות שלה אני אובדת עצות. בברכה, יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בפרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה בגן

מיכל שמש
    28/09/2008

יפית שלום,
    כדאי להחליט מראש על ימים שאת לוקחת את הילדה לגן, ועל ימים שהאב לוקח. ניתן להזכיר זאת לילדה עוד מהערב, ושוב בבוקר, כאשר כל תגובה שלה תתקבל באמפתיה, אך הסדר לא ישונה ("אני מבינה שאת מדיפה שאמא תיקח אותך היום, אבל את יודעת שביום שלישי תור אבא..."). טרמינולוגיה של תורות יכולה גם לעזור. במקביל, ניתן לערוך עם האב טקס פרידה קבוע (לדוגמא: חיבוק, נפנוף לשלום מחלון הגן, והליכה אל הגננת). העובדה שהילדה נרגעת מיד לאחר שהאב הולך הינה סימן טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו