ילד עקשן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד עקשן
    שרה
    23/09/2008

שלום, אני אמא לתאומים בני שלוש (בן ובת) ובהריון בחודש שישי. השנה הם נכנסו לגן חדש (טרום טרום חובה) בסה"כ ההשתלבות בגן הייתה טובה והגננת אומרת שהם משתלבים יפה. הבעיה הינה שבני מאוד עקשן ופדנט באופיו ומאז שנכנס לגן הכל החמיר..אם משהו מתבצע שלא בדרך שלו, או שלחלופין איננו מקבל את מבוקשו מתחילה סצנה של בכי היסטרי והוא לא מוכן להירגע עד שהוא לא מקבל את מבוקשו.יש לציין שזה יכול להיות הדבר הכי תפל כמו עוצמת המים בברז ועד לכך שאינו מוכן להתלבש או להתקלח..כל דבר שאינו בדרכו מגיע לוויכוח ובכי. היות ואני לא רוצה להיכנע לכל בקשה, לעיתים, לצערי , אני נאלצת להגיע למצב שאני צריכה להעניש אותו (שמה אותו בפינת חשיבה) וזה גם לא עוזר..אני ממש מיואשת ולא יודעת איך אמורים להתמודד עם התקפים כאלה. ניסיתי להבליג, להציע אלטרנטיבות אך הוא בשלו... איך מתגברים על התנהגות שכזו ומכוונים להשמת גבולות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד עקשן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד עקשן?

מיכל שמש
    28/09/2008

שרה שלום,
    מניסיוני לילד עקשן יש לעתים בעיות ויסות, והתנהגותו העקשנית נובעת מךל ששינויים מעוררים בו חרדה. כדאי לפנות לייעוץ לפסיכולוג התפחותי על מנת שיבדוק זאת, ויוכל להדריך אותך כיצד להתמודד עימו. בכל מקרה, לא פשוט להיות בהריון ולהתמודד עם תאומים כה צעירים, ולכן כדאי שתיעזרי במהרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו