בכי היסטרי בלי סיבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי היסטרי בלי סיבה
    אסתר
    23/09/2008

בתי בת 3 ושלושה חודשים לא יודעת לדבר בלי לבכות.כל דבר שהיא רוצה לבקש היא אומרת בבכי ולא מסוגלת לשמוע לא כתשובה.לעתים כל דבר קטן הוא סיבה לבכי גדול והיסטרי כאילו תלשו לה יד או רגל. ניסיתי להתעלם ולהסביר לה שאני לא מתייחסת לבכי ולא שומעת או לא מבינה כשהיא בוכה אבל זה נהיה בלתי אפשרי לדבר.היא (ואני) לא שומעת כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי היסטרי בלי סיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי

מיכל שמש
    28/09/2008

אסתר,
    לבת שלך כנראה קשה להתמודד עם תסכול ולדחות סיפוקים, שני דברים אופייניים לגילה, והיא למדה שהבכי שלה מפעיל אותך. ניתן לגשת אליה כשבוכה, להציע חיבוק, ולהביע אמפתיה לכך שהדברים אינם כפי שרוצה, במקביל להצבת הגבול ועמידה עליו. לדוגמא: "את עכשיו מאוד כועסת בגלל שלא קיבלת גלידה, אבל אצלינו לא אוכלים גלידה לפני האוכל". במקביל כדאי לחזק על כל גילוי של בגרות ("אני רואה שהתאפקת. את ממש בוגרת"). חוסר התייחסות אינו הדרך הנכונה משום שהילדה נשארת במצווקתה, ואת סובלת מהבכי שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו