טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, קודם כל אני רוצה לשבח על הפורום הנחמד.
אני אמא טרייה לתינוקת מקסימה בת חודש, הבעיה היא שהילדה התרגלה על הידיים,
היא לא מוכנה בשום פנים לשכב בעגלה/ עריסה/ סלקל באוטו (למעט כשהיא ישנה וגם זה לאחר המון פעמים של התעוררויות כאשר מניחים אותה).
הדבר יוצר קושי רציני משום שבשעות העירות שלה היא רוצה רק ידיים והדבר מתיש ולא מאפשר לי לעשות כלום. חוץ מזה, אני לא מצליחה לצאת איתה לטיול באויר הנעים בחוץ, או לנסוע איתה ברכב לכל מקום שהוא.
זקוקה לעזרה דחופה, אני מיואשת ומתוסכלת מאוד מהמצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רויטל שלום, אני אישית איני מאמינה בכל שהתינוקת מתנהגת כך רק בשל הרגל. ישם תינוקות שמתקשים להסתגל לעולמנו, ובחודש חדשיים הראשונים לחייהם זקוקים ליותר מגע על מנת להירגע. תהיי איתה ככל האפשר, ותציעי גם נדנוד בעגלה ומוצץ. בהדרגה תכירו זו את זו. אם התופעה לא תעבור, ניתן לבדוק קשיי וויסות בהתייעצות עם רופא, אך לא בגיל כה צעיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד