גן חדש-בעית שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גן חדש-בעית שינה
    איריס
    23/09/2008

שלום רב ביתי בת שנה ותשע התחילה גן חדש לפני 3 שבועות .התאקלמה טוב לפי דברי הגננת והסיעת היא משתתפת מביעה את עצמה אוכלת טוב שמחה ומחיכת. בשנה שעברה היתה במשפחתון- 7 ילדים והיה לה טוב שם. גם לי נראה שהיא נהנית בגן למרות שבבוקר לא רוצה שאילך ולרוב בוכה. הבעיה בלילות- מאז שהתחילה גן היא מתעוררת בלילה בוכה לעיתים צרחות ורק שאני לוקחת אותה למיטה שלי היא נרגעת לעיתים מתעוררת כמה וכמה פעמים בלילה בבכי. לפני כן לא היו לה בעיות בשינה ולרוב ישנה לילה שלם במיטתה. שוחחתי עם הגננת והיא מבחינתה לא רואה קשר בן בעית השינה לגן . בנוסף ביתי גם עדיין לא הולכת ובעצם היא היחידה בגן שלא הולכת אך לפי הגננת היא מסתדרת וזה לא מפריע לה בלל . מה יכולה להיות סיבת ההתעוררת בלילה? האם העובדה שאני בתחילת היריון( ביתי לא יודעת)יכולה להשפיע? מה יכול להיות המחיר אם אעביר אותה כעת אחרי חודש לגן אחר? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן חדש-בעית שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לגן ושינה

מיכל שמש
    28/09/2008

איריס שלום, בהחלט יכול להיות קשר בין נושא ההסתגלות לגן וקשיי השינה.עליך לתמוך בילדה בתקופה זו, אולם לא לאפשר לה לישון במיטלתך. יש לבדוק בגן כיצד נוהגים עימה מאחר ואינה הולכת, והאם יש לה מרחב בו יכולה לזחול בביטחה, ללא צורך להישאר בלול בזמן ששאר הילדים רצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו