קשיים בהירדמות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיים בהירדמות
    ענבל
    25/09/2008

שלום, בתי בת 4 חודשים, עד לפני כמה ימים לא היתה לנו כל בעיה בהירדמות, נכון לעכשיו היא מסרבת להירדם במיטתה אלא רק על הידיים שלי. במיטה היא בוכה, מתהפכת, מסתובבת ועל הידיים היא נרדמת תוך שתי דקות. אני לא מרגישה שנכון לי להשאיר אותה במיטה שתבכה עד שתירדם, אקט זה נראה לי מנטכר מידי עבור תינוקת בת 4 חודשים שצריכה חום ואהבה. האם אני פוגעת בה או בנו בכך שאני לא משאירה אותה לבכות עד שתרדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בהירדמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהרדמה

זהורית אסולין שמחון
    25/09/2008

משאלתך נשמע שקיימים רק שני מצבים אפשריים ועם שניהם לא קל לך. האחד לתת לה לבכות עד שתרדם, או לחלופין להרים אותה עד שתרדם. אפשר לבנות טקס שינה שמכיל בתוכו תגובות ביניים בין המצבים הללו כמו ליטוף, מסאז' קל כשהיא במיטה, שיר ערש , מוסיקה, קולך המדבר אליך , כניסות ויציאות חוזרות ונשנות אל החדר (שאינן תלויות בעוצמת הבכי שלה אלא בזמנים שתקבעו לעצמכם מראש.) מאד יכול להיות שהיא בשלב של הבקעת שיניים וכשהולכים לישון ערים יותר לכאב וזה מקשה להרדם, או היבטים אחרים שגורמים כרגע לקושי. בני רפרטואר של תגובות שאת שלמה עימו על מנת לעזור לה לחוש את נוכחותך ולהרגע גם מבלי שתהיה בידייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו