חברות בגיל 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברות בגיל 6
    מירי
    25/09/2008

שלום, יש לבת שלי חברה מאוד טובה שהם משחקים הרבה ביחד ולומדים ביחד. מתחילת השנה יש עוד כמה בנות שמתקשרות ומזמינות אותה ונראה לי שזה בסדר גמור. היא קצת נלחצת מזה שחברה שלה תכעס אם היא תלך לחברות אחרות. האם בגיל 6 באמת זה טוב לכבד שחברה תכעס ולא ללכת לחברות אחרות או שזה בסדר ללכת לחברות אחרות ולהסביר לחברה שהיא בלי שום קשר רוצה להיות חברה שלה. כדאי להזמין את כל הבנות ביחד לבת שלי הביתה? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברות בגיל 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברויות

זהורית אסולין שמחון
    25/09/2008

מאד מרגש לשמוע שלביתך יש את היכולת לקשר חברי אינטימי, בו היא יכולה לבחון את רגשותיה של חברתה ולהיות אמפטית אליה. חשוב לברר מדוע ביתך חושבת שחברתה תכעס. האם היתה לה התנסות כזו עימה כבר בעבר?. מה קורה בבית הספר כשהיא מנסה לשחק עם חברות אחרות? האם הקשר מאופיין ביחסים של שליטה מצד החברה? הרעיון שהעלית לעזור בהזמנת מספר חברות הביתה ובתיווך נשמע לי רעיון שיקל מאד על ביתך ויתן לה כלים להתמודדות עם המצב מבלי שתצטרך לאבד את חברתה הטובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו