מתנת יום הולדת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתנת יום הולדת
    גבי
    25/09/2008

ביתי ביקשה (ע"י מכתב שהשאירה על הכרית שלי, וביקשה תשובה במכתב) לקחת ליום הולתדה שלושה או ארבעה חברים לחו"ל.... כל נסיונותי לנסח תשובה עניינית שפויה ומכבדת עלו בתוהו, אשמח לעזרה תודה גבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתנת יום הולדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתנת יום הולדת

זהורית אסולין שמחון
    25/09/2008

לא ברור בת כמה ביתך., גורם הגיל חשוב כדי להבין את הקשר הבקשה ואת אופן התשובה שניתן לתת. ביום ההולדת אנו רוצים כהורים להגשים את המשאלות והחלומות של ילדינו, כמובן שאנו עדיין מחוייבים לעקרונות החלים עלינו במציאות כמו אפשרות כלכלית, המחויבות שלנו לבני משפחה אחרים וכדומה. נשמע שאינך מעוניינת לאכזב אותה , אך אולי אינך צריכה לצפות שהיא תקבל את תשובתך , מותר לה להתאכזב ולבנות פנטזיה לעתיד בה היא וחבריה חוסכים ויוצאים יחד לטיול בחו"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המתוקה בת שמונה

גבי
    26/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קטנה עם חלומות גדולים

זהורית אסולין שמחון
    26/09/2008

מאיך שתארת בשאלה קודם לכן אני הייתי משוכנעת שמדובר במתבגרת בת 16 . אני חושבת שבגילה של ביתך אי אפשר לפנות רק לרציונל ולהגיון כי בקשתה מונעת ממקום אחר. כדאי לשחק עימה עם הפנטזיה מדוע רצתה לחגוג בחו"ל לאן היתה רוצה לנסוע, מדוע דווקא עם החברים האלו, לעודד אותה על החלום הזה ולהצטער שכרגע לא תוכלי לעזור לה הלגשימו ואולי בעתיד הרחוק אולי כשהיא תהיה גדולה תוכל לעשות זאת . נסי אפילו איתה אך אפשר גם בלעדיה להעריך מה בעצם רצתה להשיג דרך המתנה הזו ואם אפשר לספק צורך זה או לקיים את מה שרצתה בדרך אחרת שיותר אפשרית עבורך . מתפקידנו כהורים לא רק לספק את צרכיהם ולהגשים משאלותיהם של ילדינו, אלא לעזור להם לספוג אכזבות, להמשיך ולצפות על אף שדבר מסויים אינו נגיש באותו רגע ייתכן שבעתיד התנאים יתאפשרו והוא יהיה בר השגה. תסכולים לא מעט פעמים מביאים אותנו ואת ילדינו ולבנות שאיפות ואופק לעתיד. נראה שביתך סיפקה לך הזדמנות לעזור לה בכל הסוגיות הללו.
    יום הולדת שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניין פעוט....המכתב

גבי
    26/09/2008

נראה שאשוחח איתה , ונגיע למקומות שהצעת אך בשלב ראשון היא ביקשה לקבל תשובה במיכתב ולכן אני פונה לעזרה, מה לכתוב כדי שיאפשר הלאה את השיחה הזו, תודה גבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכתב חוזר

זהורית אסולין שמחון
    26/09/2008

נשמע שהיא נבוכה מבקשתה ולכן מבקשת תשובה במכתב, אני מציעה כהצעה בלבד לכתוב לה הזמנה לפגישה עם עוגה, שוקו או מה שהיא אוהבת או מפגש יצירה משותף ושם תעלי את הנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עזרת לי מאוד, שנה טובה

גבי
    26/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו