טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא חד הורית לילדה בת 3
הכנסתי אותה לגן חדש אבל הגן נמצא באותו מעון (כיתה חדשה)
הילדה כל בוקר לא מפסיקה לבכות וברגע שאני הולכת היא עושה פיפי בתחתונים למרות שהיא כבר גמולה .(בבית היא לא עושה פיפי בתחתונים)
אני מגדלת אותה לבד .
אבא שלה לא בא לבקר אותה באמצע השבוע וגם אם הוא מגיע בשבת אז זה יכול להיות פעם בשבועיים או פעם בחודש
לפעמים הוא מבטיח לה שהוא יבוא והוא לא בא
הילדה כל הזמן שואלת אותי אם אני יבוא לקחת אותה מהגן ובוכה
והיא חוזרת על השאלה הזו כל הזמן גם אם אני עונה לה שברור שאני יבוא לקחת אותה
היא עדיין שואלת אם אני לא ישאיר אותה בגן ואם אני לא יבוא לקחת אותה
אני ממש לא יודעת מה לעשות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זהבה, כדאי לברר עם הגננת כיצד הילדה מתפקדת במשך היום, ואם נרגעת לאחר הפרידה ממך. במקביל כדאי לברר אם יש משהו מלחיץ עבורה בסביבה זו, שכן ההרטבה הינה ביטוי למתח, שיתכן וקשור לפרידה, אבל אולי לדברים נוספים. אם לא תחושי שיפור הדרגתי מומלץ לפנות לייעוץ, גם בשל המערכת המשפחתית המורכבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד