מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הצבת גבולות לילדה בת 3ריקי26/09/2008
שלום אני אימא לילדה בת 3 ונולדה לנו לפני חודשיים וחצי ילדה נוספת ילדתי היא ילדה דעתנית חכמה יצירתית הבוגרת מאוד לגילה כול המצויין פה הוא לדעת הגננת שלה גם. אך כמעל חודש הילדה איננה מקשיבה מה שמדברים איתה אומרים לה לא לעשות משהו והיא דווקא עושה אותו יחד עם זאת היא צועקת וגם לפעמים מרביצה יש שיקשרו זאת להולדת התינוקת החדשה יש שלא , בכל אופן ניסינו אני ובעלי את כול השיטות ז"א הסברה בצורה שקטה , פינת מחשבה , הדבקת מדבקות בטבלה שום דבר לא הועיל אני יודעת שהדרך להצלחה היא התמדה אבל בואו תנסו לעזור לי ולתת לי עוד כלים כדי לפתור את הבעיה של חוסר הקשבה , מה מתאים לגיל הזה ואולי היא צריכה שיחות עם פסיכולוג/ית . דרך אגב גם בגן אותו הדבר הגננת מתארת אותה כילדה מקסימה חכמה ומבינה אם היא לא עושה משהו בסדר אך לא מקשיבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות וסמכות
זהורית אסולין שמחון27/09/2008יש לפעול בשני מישורים האחד לנסות להבין מה ארע פתאום שהביא לשינוי , האם זוהי התנהגות חדשה או שתמיד היתה במידה זו או אחרת ורק גברה לאחרונה.
המישור השני הוא לבחון איזה סוג של סמכות מופעלת עליה וכיצד היא מגיבה לכך. האם יש עקביות בסמכות, דוגמא אישית, האם חלק מהאמירות נשמעות כתחנונים ולא כאמירה סמכותית של מבוגר שיודע מה טוב עבור ילדו. אולי יש כללים רבים ואינה מסוגלת לעמוד בכלל הכללים ועל כן בוחרת להתעלם. צריך לברר מה עושה הגננת במצבים אלו ולבנות איתה תוכנית עקבית לבית ולגן סביב ההתעלמויות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)