הצבת גבולות לילדה בת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הצבת גבולות לילדה בת 3
    ריקי
    26/09/2008

שלום אני אימא לילדה בת 3 ונולדה לנו לפני חודשיים וחצי ילדה נוספת ילדתי היא ילדה דעתנית חכמה יצירתית הבוגרת מאוד לגילה כול המצויין פה הוא לדעת הגננת שלה גם. אך כמעל חודש הילדה איננה מקשיבה מה שמדברים איתה אומרים לה לא לעשות משהו והיא דווקא עושה אותו יחד עם זאת היא צועקת וגם לפעמים מרביצה יש שיקשרו זאת להולדת התינוקת החדשה יש שלא , בכל אופן ניסינו אני ובעלי את כול השיטות ז"א הסברה בצורה שקטה , פינת מחשבה , הדבקת מדבקות בטבלה שום דבר לא הועיל אני יודעת שהדרך להצלחה היא התמדה אבל בואו תנסו לעזור לי ולתת לי עוד כלים כדי לפתור את הבעיה של חוסר הקשבה , מה מתאים לגיל הזה ואולי היא צריכה שיחות עם פסיכולוג/ית . דרך אגב גם בגן אותו הדבר הגננת מתארת אותה כילדה מקסימה חכמה ומבינה אם היא לא עושה משהו בסדר אך לא מקשיבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצבת גבולות לילדה בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות וסמכות

זהורית אסולין שמחון
    27/09/2008

יש לפעול בשני מישורים האחד לנסות להבין מה ארע פתאום שהביא לשינוי , האם זוהי התנהגות חדשה או שתמיד היתה במידה זו או אחרת ורק גברה לאחרונה.
    המישור השני הוא לבחון איזה סוג של סמכות מופעלת עליה וכיצד היא מגיבה לכך. האם יש עקביות בסמכות, דוגמא אישית, האם חלק מהאמירות נשמעות כתחנונים ולא כאמירה סמכותית של מבוגר שיודע מה טוב עבור ילדו. אולי יש כללים רבים ואינה מסוגלת לעמוד בכלל הכללים ועל כן בוחרת להתעלם. צריך לברר מה עושה הגננת במצבים אלו ולבנות איתה תוכנית עקבית לבית ולגן סביב ההתעלמויות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו