בעיה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    עדי
    26/09/2008

שלום , יש לי ילד בן 6 כמעט שעלה לכיתה א'. החל מסוף שנת הלימודים בגן חובה, החלה בעיית עצירת הצואה. הוא היה מתאפק ימים ואז התחתונים היו מתלכלכות משום שהעניין יצא משליטה. לאחר שיחות אין ספור, תוכניות עיצוב התנהגות למיניהן ועד כעס וכו'... המצב היום הוא טיפה יותר טוב עדיין ישנם פספוסים התלכלכות והתאפקות, אני פשוט רגישה יותר ויודעת לזהות מתי הוא מתאפק. מלבד זאת הילד בחודש האחרון החל מספטמבר מגלה סימני עייפות יותר, כמעט ללא תאבון, נוטה להתלכלך (לדוגמא: בגן שעשועים, מורח את עצמו בחול). כל הסימנים הללו יחד מדאיגים אותי. שללתי מחלה ערכתי לו בדיקות דם מקיפות והכל תקין. זה ילד שמדבר ומאוד בוגר לגילו, ניסיתי לדובב אותו אולי קרה משהו עם מישהו... אך ללא הועיל. האם ייתכן שסתם זהו שלב מעבר, בגלל המעבר לכיתה א'?! אודה לך על תשובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאפקות

זהורית אסולין שמחון
    27/09/2008

לאור תאורך קשה לייחס זאת למעבר לכתה א' כי נשמע שגם קודם לכן היו קשיים. התאפקות ועצירות הוא לרוב סימפטום שמאפיין קשיים רגשיים. אם נשללו סיבות רפואיות לתופעה הייתי ממליצה ללכת להתייעצות. ייתכן שהוא מצליח יותר לשלוט בסימפטום כי הוא מבין שזה מעורר כעס אך מביא לידי ביטוי את הקושי בדרכים אחרות כמו העייפות יתר, אובדן תאבון וההתלכלכות . הילד לא תמיד יודע להסביר מה מקור ההתנהגות ועל כן כדאי לעזור לו ולכם דרך איש מקצוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו