בן שלוש מתקשה לדעתי בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שלוש מתקשה לדעתי בגן
    בתי לוי
    30/09/2008

השנה הכל בני בן ה 3 ללכת לגן עירייהמבעוד מועד שמעתי שהגננת שנימצאת שם לא ממש עם הרגליים על הקרקע ויש שאמרו לי שהיא טובה בנוסף שנה שעברה הייתה שם סייעת אחרת שהחזיקה את הגן והגננת דרשה להחליפה בסייעת אחרתבני מגיע מגן פרטי הוא לא מפונק יתר על המידה ואוכל טוב ומדבר ופעילהמוטוריקות שלו טובות לגילו אבל ממה שאני רואה הוא סובל בגן הוא לא אוכל את כל האוכל שאני שולחת לו והוא חוזר עם פציעות ושריטות ומוזנח הסייעת משאירה אותם ךבד עם מספריים והיא בחוץ מדברת עם הסייעת מהגן השני הילד שלי נעשה חרד נטישה כל מקום שהיה אהוב עליו הוא לא רוצה ללכת ומייד בוכה הבייתה אפילו מהסבתות שלו האם אלו הם נקודות אדומות? אני מותרדת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שלוש מתקשה לדעתי בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בגן

מיכל שמש
    02/10/2008

בתי שלום,
    את מתארת מספר קשיים, שאנסה להפריד ביניהם על מנת לנסות לסייע לך:
    א. תהליך הסתגלות לגן: את מתארת שינוי בהתנהגות הילד, שעשוי להיות חלק מתהליך טבעי של הסתגלות. יש לתמוך בילד ככל האפשר, וללכת בקצב שלו מבחינת קשרים נוספים כמו עם הסבתות.
    ב. נושא תפקד הגננת והסייעת. מוטלת עלייך כאמא האחרות לבדוק מה קורה בגן, והאם את יכולה לסמוך על הצוות החינוכי. אם לא תסמכי על הצוות, מעבר לכך שיתכן שאובייקטיבית הסביבה לא בטוחה עבור ילדך, הילד גם עלול לקבל מסר זה ולהתקשות עוד יותר בהסתגלותו. מומלץ להתייעץ עם הורים אחרים ועם גורמי פיקוח, עד שהתשובות יניחו את דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו