ילדה בת 7 מעט גסה ואגרסיבית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 7 מעט גסה ואגרסיבית
    יוספה
    30/09/2008

שלום רב, יש לי ילדה בכורה בת 7 (כיתה ב'), נבונה, חכמה וחרוצה. יש לי בעיה איתה שהיא די אגרסיבית. לדוגמא: אוכלת בחזירות (ממלאה פיה בנדיבות), מדברת בקול רם, חסרת עדינות... יחד עם זאת היא מאוד רגישה, מרגישה מקופחת אל מול אחותה הצעירה למרות שהיא תמיד מקבלת יותר ויש לה גם איתי יותר רגעים של לבד. מאוד מפריעה לי שהיא גודלת להיות גסה וחסרת עדינות. הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לרכך את התנהגותה או שזהו אופיה ואין וזו היא. אציין כי היא בחוג התמלות ובחוג מוסיקה. תודה יוספה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה עם עוצמות?

מיכל שמש
    02/10/2008

יוספה שלום, האם ניתן להחליף את התיאור שנתת לביתך "גסה ואגרסיבית" במילה שיפוטית פחות "ילדה עוצמתית"? את מתארת ילדה איכותית, שמאפיינים התנהגותיים מסוימים שלה מקשים עלייך. אם חשוב לך נימוס, יש ללמדה באופן נקודתי ללעוס בצורה מתונה, לדבר בשקט יותר וכדומה. נכון שיש לה מאפיינים התנהגותיים מסוימים, אך ניתן להגיע גם לפשרה עם מה שחשוב לסביבה, בלי לגרום לילדה להרגיש לא נוח עם עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה אבל לא יודעת איך עושים זאת

יוספה
    02/10/2008

מיכל, שלום אני מאוד מסכימה אם התאור שלך. אך איך בדיוק מלמדים ילד רוך ועדינות. אני מוצאת עצמי מעירה לה המון ומפחדת לגרום לה לחוסר בטחון. חשוב לי לחזק אותה רגשית אך גם לעדן אותה פיסית. חשבתי כי בלט או נגינה יכול לעדן אותה. האם יש לך המלצה הכיצד אני בדרך עקיפה או ישירה עוזרת לה להתרכך. היא אכן ילדה חכמה ומקסימה אך לעיתים האגרסיביות שלה מרחיקה ממנה חברים או משפחה ולי זה חבל. תודה מראש, יוספה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו