מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 7 מעט גסה ואגרסיביתיוספה30/09/2008
שלום רב, יש לי ילדה בכורה בת 7 (כיתה ב'), נבונה, חכמה וחרוצה. יש לי בעיה איתה שהיא די אגרסיבית. לדוגמא: אוכלת בחזירות (ממלאה פיה בנדיבות), מדברת בקול רם, חסרת עדינות... יחד עם זאת היא מאוד רגישה, מרגישה מקופחת אל מול אחותה הצעירה למרות שהיא תמיד מקבלת יותר ויש לה גם איתי יותר רגעים של לבד. מאוד מפריעה לי שהיא גודלת להיות גסה וחסרת עדינות. הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לרכך את התנהגותה או שזהו אופיה ואין וזו היא. אציין כי היא בחוג התמלות ובחוג מוסיקה. תודה יוספה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה עם עוצמות?
מיכל שמש02/10/2008יוספה שלום, האם ניתן להחליף את התיאור שנתת לביתך "גסה ואגרסיבית" במילה שיפוטית פחות "ילדה עוצמתית"? את מתארת ילדה איכותית, שמאפיינים התנהגותיים מסוימים שלה מקשים עלייך. אם חשוב לך נימוס, יש ללמדה באופן נקודתי ללעוס בצורה מתונה, לדבר בשקט יותר וכדומה. נכון שיש לה מאפיינים התנהגותיים מסוימים, אך ניתן להגיע גם לפשרה עם מה שחשוב לסביבה, בלי לגרום לילדה להרגיש לא נוח עם עצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה אבל לא יודעת איך עושים זאת
יוספה02/10/2008מיכל, שלום אני מאוד מסכימה אם התאור שלך. אך איך בדיוק מלמדים ילד רוך ועדינות. אני מוצאת עצמי מעירה לה המון ומפחדת לגרום לה לחוסר בטחון. חשוב לי לחזק אותה רגשית אך גם לעדן אותה פיסית. חשבתי כי בלט או נגינה יכול לעדן אותה. האם יש לך המלצה הכיצד אני בדרך עקיפה או ישירה עוזרת לה להתרכך. היא אכן ילדה חכמה ומקסימה אך לעיתים האגרסיביות שלה מרחיקה ממנה חברים או משפחה ולי זה חבל. תודה מראש, יוספה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)