מריבות בין אחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מריבות בין אחים
    noao
    30/09/2008

הי בניי בני ה 5 וה 3.5 רבים ללא הפסקה! בבקרים הם נמצאים במסגרות שונות ולא מתראים עד שעות אחה"צ וברגע שהם נפגשים הם לא מפסיקים ליב. בד"כ בני הבכור הוא זה שמתחיל את המריבות ומציק לאחיו הקטן אבל גם האח הקטן יודע להציק ולצרוח למרות לא היה כלום. אנחנו כרגע מתגוררים בבית קטן והם ישנים באותו החדר ואין באפשרותי להפריד בינהם בחדרים. אני ניסיתי את כל השיטות הקימות : יד קשה, יד רכה, התעלמות טוטלית מהמריבות עונשים אבל פשוט הכל תמיד מגיע לנקודה שבו הם רבים כל היום שלא לציין את סופי שבוע! אני כבר לא יודעת מה לעשות!!!!לא יודעת איפה אני טועה! תודה שולמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריבות בין אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מריבות

מיכל שמש
    02/10/2008

אמא יקרה,
    מריבות בין אחים הן המקום המוגן בו ילדים מתרגלים מיומנויות חברתיות. אני מניחה שאם תכונני בביבת כמה כללים פשוטים "איך מתנהגים כשכועסים" תגיע רגיעה. כדאי לאסור חד משמעית אלימות פיזית, וכל השאר להרשות בגבולות הסביר, ואז לנסות להתערב מעט כלל אפשר. במקביל כדאי לנסות להעסיקם כל אחד בנפרד וביחד, וחלזק על כל התנהגות חיובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו