מזיק או לא?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מזיק או לא?
    אפרת
    01/10/2008

שלום, פעם ראשונה שלי בפורום... לי ולבעלי יש ויכוח - עד כמה מילים שאומרת סבתא שפוגשים בערך אחת ל3 שבועות הן משמעותיות. אמו של בעלי מאוד אוהבת ואהובה על הבנות שלנו (2,4) אך היא אינה דמות חינוכית, ולפעמים, לא מכוונה רעה היא יכולה להגיד דברים כמו - את ילדה רעה, החתול יטרוף אותך וכד'. לי זה מפריע מאוד ואני חושבת שעלינו להיות כל הזמן עם היד על הדופק ולהסביר לילדות שזה לא כך (לא להעיר לה, אלא להגיד להן - את ילדה טובה, רק מתנהגת לא יפה, או - חתולים לא טורפים ילדים) ובעלי חושב שאין לזה שום משמעות מבחינתן ושבמילא הן לא נפגשות הרבה כך שלא יגרם להן נזק גם אם מדי פעם ישמעו דברים לא הולמים. אנא - מה דעתכם המקצועית והמלומדה? תודה, אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזיק או לא?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילים של סבתא

מיכל שמש
    02/10/2008

ראישת, יפה לראות איך את ובעלך דנים יחד על שאלות הנוגעות לגידול הבנות, תוך כבוד הדדי...
    אני סבורה שאם המפגשים עם סבתא אינם מאוד תכופים, הבנות יעמדו בדבריה. עם זאת, ההערות, כפי שאת מציעה אותן, אינן פוגעות בסתבא, ומכבדות גם את נקודת המבט של הבנות, ולכן אני רואה בהן רק תוספת חיובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו