חלימה בהקיץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חלימה בהקיץ
    אמא
    02/10/2008

יש לי בת בת 5 שהתחילה מהחופש הגדול האחרון לחלום בהקיץ. אני חשבתי שמדובר במעשה מתוך שיעמום(גיליתי את זה בחופש הגדול היא היתה רצה במעגלים בסלון תוך כדי מחשבות על דמיות מסרטים מצויירים כך היא סיפרה לי) כשהתייצעתי עימך באתר אמרת שכל עוד זה לא פוגע במערך היום שלה אין בכך כל פסול. ואמרת שלפי שהתכניים החיוביים של החלימה בהקיץ שהיא חושבת זה מראה על עולם עשיר ודמיון שמפתח אצלה. (היום היא פחות רצה במעגלים בסלון או בחצר הבית) אך היום הגננת בגן הפנתה את תשומת ליבי לכך שבזמן הריכוז היא חולמת... וגם שקוראים לה לפעמים להשתתף בריקוד אז לא תמיד היא שומעת. (ואין לה בעיית שמיעה). הגננת שאלה אותי אם היא הולכת לישון מאוחר , אמרתי שהיא הולכת בשעה קבועה לישון וזה בשעה 21:00 . דבר שמאז ומתמיד היה בשיגרת הבית.. יש לי חשד שאוליי החלימה בהקיץ לא נובעת משיעמום וזה מטריד אותי. ואולי אין לה שליטה על כך. זאת ילדה חכמה מאוד ומפותחת מבחינה שיכלית ובעלת אוצר מילים רב מאוד ויש לה חברות והיא יודעת לסחוף בנות אחריה אני אפילו התחלתי לשבת עימה על קריאה וחשבון ברמת כיתה א' והיא קולטת יפה (יש לה אח מוגדר מחונן) כך שלא מדובר בילדה מבודדת או עצובה או היפרית. ילדה פעילה שהולכת לחוגים, בריכות ובאות אליה חברות. . אני פונה אליך לקבלת מידע חוזר. בזמנו חשבתי שמדובר בשיעמום אך יש לי חשד שאולי זה אינו בשליטתה והיא אולי סובלת מאיזה ניתוק זמני... אני לא יודעת, אלה סתם השערות שנובעת מהדאגה שלי. אך מה דעתך על כך לאור הדברים החדשים שהזכרתי. דבר נוסף ומעניין לפעמים כשאני תופסת אותה חולמת (שזה לוקח בערך דקה או הרבה פחות) אני רואה שהיא חוזרת לעצמה על ידי טילטול עדין של הראש (כאילו נזכרה בדבר וממשיכה בעניינים שלה). תשובתך החוזרת בהקדם. אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלימה בהקיץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה על חולמנות

ד''ר דוד וילנסקי
    05/10/2008

זה עדיין לא נשמה מדאיג. יכול להיות שהיא גם מחוננת וגם משתאממת לפעמים וגם יש לה עולם פנימי עשיר משלה. אם את רוצה לשלול אפשרות של ניתוקים ממש במובן הנורולוגי אפשר לבגש הפניה לבדיקת אי.אי.גי. מהרופא שלה. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו