מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות לבוש + שחצנותאנונימית06/10/2008
שלום רב, ילדי בן 3.5 מושפע מאד מחבר בגן בנושא לבוש. חברו, ילד חיובי ביותר בשאר הפרמטרים, מגיע לגן בג'ינסים, חולצות כפתורים ואף עניבות, ומשוויץ בבגדיו ("לי יש יותר יפה, לי יש יותר כפתורים, הג'ינס שלי יותר ארוך" וכו') כמו כן השחצנות הזו עוברת גם לנושאים אחרים - "הפאזל שלי יותר קשה" וכו', אבל הנושא הבעייתי הוא הבגדים: אני לא מוכן לאפשר לו כל בוקר (גם בקיץ) ללכת לגן עם ג'ינסים, חולצות כפתורים ועוד מכיוון שזה לא מתאים כמובן ל"רוח" הגן, וכדי למנוע שחצנות אצל הילד, אולם הדבר כרוך במריבות רבות והתפשרויות בחלק מהימים ניסיתי לדבר עם הורי הילד, אולם הם לא מוכנים להתמודד עם זה, ואף מעודדים זאת... לצערי, הפתרון שאני רואה הוא פשוט לנסות ולהרחיק בינהם, ע"מ למנוע את החיכוכים, אולם חבל לי כי מעבר לכך הילד חיובי ביותר. דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה על לבוש
ד''ר דוד וילנסקי06/10/2008נראה לי הזדמנות חינובית טובה לדבר אם הבן שלך שחשוב "לא להסתכל בקנקן אלא מה שיש בה" וגם לא להסתכל בצלחת של השני. תנסי לציין בשבילו דברים שאת מעריכה במידות ובמעשים שלו כדי שירגיש חשיבות בדברים הללו ושידע שהערך שלו לא נמדד בבגדים שלו. ד"ר דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)