טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת השנתיים היתה רגילה עד לפני חודשיים ללכת לישון בסביבות השעה 7-8 בערב וגם בלי בעיה היתה הולכת לבד למיטה ונרדמת לפני חודשיים היו לי אורחים (אני גרה בחו"ל) והסבא בא לבקר מאז הילדה לא רוצה ללכת לישון בשעות מוקדמות כל יום היא הולכת לישון ב 10-11 וגם היא פתאום לא רוצה את המיטה שלה ואם אני מנסה להשכיב אותה במיטה שלה היא בוכה עד שהיא מקיאה וזה כבר נהפך להרגל כי עכשיו אני כבר לא מנסה כי אני מפחדת שהיא תקיא מה אני צריכה לעשות כדי להחזיר אותה לשיגרה ולמיטה שלה??
בבקשה תענו לי .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שני שלום, נשמע שאכן הילדה יצאה מהשיגרה ומתקשה לחזור אליה. אני ממליצה לנסות לחזור לנוהג הקודם, ולהשכיבה במיטתה בשעה סבירה. ניתן כפתרון ביניים לישון לידה, וכן לצפות מראש לכמה לילות קשים, גם אם ילוו בהקאה. ברגע שתשובו לשיגרה יקל גם לך וגם לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד