טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתנו הקטנה בת 3 וחצי ילדה מדהימה חכמה מצחיקה נהנת מכל דבר יודעת לקבל ולתת אהבה באמת מושלמת עד........ שלא מקבלת את אשר היא רוצה. הילדה מאד עצמאית היא רוצה להתלבש לבד ולאכול ולנעול ולפתוח ולסגור וכל דבר שיעלה על דעתכם היא רוצה לבד. מה שנחמד מאד. אבל כשמשהו שהיא רוצה נמנע ממנה, הספור מתחיל. הצעקות בלתי נסבלות הבכי הכעס והיא מודיעה שהיא עצבנית ושום דבר לא עוזר. וקשה להרגיע אותה היא כועסת על כל הסביבה. הדבר יכול להתרחש תוך דקות מילדה מדהימה צוחקת ונהנית לאריה שואג וכועס.
יש לנו עוד ילדה בת 7 וחצי הן אוהבות אחת את השניה ומסתדרות יפה בינהן עד......
הצילו! איך מתמודדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אירקה שלום, נשמע שמדובר בילדה חיונית ואהובה, בעלת דחף חיובי לעצמאות. על מנת לסייע לה כדאי לחשוב האם יש קשוי בוויסות רגשי או חושי, ובכל מקרה מומלץ לפנות למספר שיחות הדרכת הורים באופן פרטני אצל פסיכולוג או בקבוצת הורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד