מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה חצופהשירי07/10/2008
ביתי בת שש ועל פניו היא ילדה מקסימה. היא ידידותית, חייכנית, חברותית ויש לה את הצד הביישני מאוד מזרים. אך לא כך הדבר עם האנשים הקרובים. היא מתחצפת, היא עונה תמיד כדי לא להישאר חייבת, לדוגמא: אמרה לדודה מבוגרת "תלכי מכאן ותצאי מהחדר" בביתה של הדודה למרות שלא אמרה לה כלום, מתחצפת לסבתות שלה כמו: אני מחליטה, את חצופה, למה באת לקחת אותי מוקדם מהגן וכו'. אני יודעת שדברים באים מהבית בדר"כ והילדים שומעים את הקרובים אליהם אך לא במקרה זה. אני לא מדברת כך ולא אביה. אין בה שמץ של תמימות שאמורה להיות לילדה בגילה ואני חוששת ממה שאני מגדלת. אם עכשיו היא מדברת כך מה יהיה אח"כ לכשתגדל. ברור לי שאני צריכה לעצור את זה ומהר והשאלה היא איך? התעלמות או תקיפות? עונשים או ליטופים? עושה רושם שכלום כבר לא מרתיע אותה כשאני כועסת ואולי אני לא כועסת נכון. אשמח לעזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בישנית וחצופה
dvori09/10/2008ניכר כי ביתך מתנדנדת ממש חזק בין חוסר ביטחון לנסיונות להציג ביטחון מופרז. אל תגערי בה. עני לה תמיד בטון רגוע. אל תטיפי לה. אל תתערבי בתקשורת שלה עם סבתה. תני להן לנהל את התקשורת ביניהן, כל כמה שזה יראה לך בלתי אפשרי, זה חיוני! ביתך מחפשת את האיזון והיא תמצא אותו! סימכי עליה! תני לה משימות שאת יודעת בודאות שהיא תוכל לבצע ואז תחמיאי לה ספציפית על ביצוע המשימה הזו. לא יותר. אל תגדירי את ביתך בקיצונויות, לא לטוב ולא לרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות לחוצפה
מיכל שמש12/10/2008בהמשך לעצות הנבונות שניתנו, אני מציעה לדבר םע הילדה על כיצד מדברים באופן מנומס, כאשר בהחלט ניתו להציב לה גם קוים אדומים של אמירות שאינן מקובלות. כדאי לחזק ככל האפשר על התנהגות חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
