פחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד
    אושרת
    08/10/2008

יש לי בעיה אם ילדי גם לגבי שינה וגם לגבי פחד נטישה והתנהגות בני המקסים בן 5 וחצי לא ישן לבד מהיום שנולד עכשיו אני מנסה להכניס אותו לחדר אם אחותו בת 1 ו9 חודשיים והוא לא מוכן הוא צועק בוכה מתחצף קם ועוד זה סיוט שלא ניגמר אז וויתרתי והוא ישן לידי עד עכשין וגם שהוא ישן איתי הוא לא נירדם לבד אם אני לא לידו הוא קם צועק בוכה ומעיר את אחותו אני לא רוצה לישון לידו כי זה לא הזמן שלי לישון והוא צריך לישון לבד לא ציינתי שבעלי עובד כרגע בחו"ל מעל שנה ולכן אני פרודה מאז שבעלי עזב בני עבר שינויים קיצוניים גמגומים התנהגות אלימה כעס מאוד חזק אי שקט ופחד אם אני זזה מטר הוא נכנס לפחד ומתחיל לבכות הוא לא מוכן לדבר אם אבא שלו בטלפון ואני וילדיי ניסע לבעלי בעוד כמה חודשיים בני טופל בהתפתחות הילד בכמה תחומים עד ליפני חודשיים הוא טופל 9 חודשיים שאלתי איך מתמודדים אם כל הבעיות האלו ועכשיו יש לי טיול מהרווחה ל 3 ימי סדנאות לנשים אם בעיות והסברתי לו שאני יחזור מהר והוא פשוט לא עוזב אותי כל מקום שאני הולכת הוא אחריי וגם 5 שעות אחרי שאמרתי לו הוא פיתח חום גבוה כאבי אוזניים הקאות מה עושים מפחד הנטישה שלו דחוף ובאיזה גיל אפשר לטפל בילד אם שיחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה

זהורית אסולין שמחון
    08/10/2008

לפי התאור שלך אושרת נשמע ששניכם סובלים מאד , גם בנך שחרדתו משתקת, וגם את שהתלות שלו בך אינו מאפשר לך רגע של פנאי לעצמך ולעיסוקייך. זוה בהחלט גיל שמתאים לטיפול בד"כ בגילאים אלו לא מטפלים בשיחות אלא במשחק. אבל ראשית הייתי מציעה שתלכי את להתייעצות כדי להבין את מקור הקושי ואולי העזרה תוכל להתקבל דרכך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו