מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדאושרת08/10/2008
יש לי בעיה אם ילדי גם לגבי שינה וגם לגבי פחד נטישה והתנהגות בני המקסים בן 5 וחצי לא ישן לבד מהיום שנולד עכשיו אני מנסה להכניס אותו לחדר אם אחותו בת 1 ו9 חודשיים והוא לא מוכן הוא צועק בוכה מתחצף קם ועוד זה סיוט שלא ניגמר אז וויתרתי והוא ישן לידי עד עכשין וגם שהוא ישן איתי הוא לא נירדם לבד אם אני לא לידו הוא קם צועק בוכה ומעיר את אחותו אני לא רוצה לישון לידו כי זה לא הזמן שלי לישון והוא צריך לישון לבד לא ציינתי שבעלי עובד כרגע בחו"ל מעל שנה ולכן אני פרודה מאז שבעלי עזב בני עבר שינויים קיצוניים גמגומים התנהגות אלימה כעס מאוד חזק אי שקט ופחד אם אני זזה מטר הוא נכנס לפחד ומתחיל לבכות הוא לא מוכן לדבר אם אבא שלו בטלפון ואני וילדיי ניסע לבעלי בעוד כמה חודשיים בני טופל בהתפתחות הילד בכמה תחומים עד ליפני חודשיים הוא טופל 9 חודשיים שאלתי איך מתמודדים אם כל הבעיות האלו ועכשיו יש לי טיול מהרווחה ל 3 ימי סדנאות לנשים אם בעיות והסברתי לו שאני יחזור מהר והוא פשוט לא עוזב אותי כל מקום שאני הולכת הוא אחריי וגם 5 שעות אחרי שאמרתי לו הוא פיתח חום גבוה כאבי אוזניים הקאות מה עושים מפחד הנטישה שלו דחוף ובאיזה גיל אפשר לטפל בילד אם שיחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת נטישה
זהורית אסולין שמחון08/10/2008לפי התאור שלך אושרת נשמע ששניכם סובלים מאד , גם בנך שחרדתו משתקת, וגם את שהתלות שלו בך אינו מאפשר לך רגע של פנאי לעצמך ולעיסוקייך. זוה בהחלט גיל שמתאים לטיפול בד"כ בגילאים אלו לא מטפלים בשיחות אלא במשחק. אבל ראשית הייתי מציעה שתלכי את להתייעצות כדי להבין את מקור הקושי ואולי העזרה תוכל להתקבל דרכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)