מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ בבקשהיעל10/10/2008
הי בתי בכורתי בת שנה וחצי.מיום היוולדה אני נמצאת איתה בבית.עדיין יונקת פעמיים או שלוש ביום. מכיוון שאין לנו עזרה מצד סבתות או משפחה, נוצר מצב שעד היום היא רגילה תמיד להיות איתי ובעצם לא ניפרדנו מהיום בו נולדה למעט מספר מקרים בודדים בהם בעלי שמר עליה ולא ליותר משעתיים.אני נשארת איתה בבית גם השנה אך מתחילה ללמוד פעם בשבוע למשך 6 שעות. בשלב הראשוני בעלי יעבוד מהבית על מנת להיות איתה. כמעט וויתרתי על הלימודים אך אני יודעת שהדבר יעשה טוב לשתינו. אני גם מנסה כרגע לעזוב אותה מידי פעם עם בעלי כל פעם ליותר זמן על מנת שתתרגל שאני הולכת וגם חוזרת.אני חוששת מאוד. היא כל הזמן מחפשת אותי וזקוקה לי מאוד על אף שהיא אוהבת את בעלי ונהנית מחברתו מאוד ויש ביניהם קשר נפלא. זקוקה לחיזוק , מילה טובה או עצה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה מילדה
מיכל שמש16/10/2008יעל שלום, את מתארת תהליך יפה של סיפוק ביטחון לביתך, ופרידה הדרגתית מותאמת גיל ממנה. אים סיבה שזה לא יצליח, וזהו בדיוק השלב ההתפתחותי המתאים לעשות זאת. הילדה גם תרויח קשר טוב עם אבא, וכמובן שתהנה מהקשר עימך בשאר הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)