ייעוץ בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בבקשה
    יעל
    10/10/2008

הי בתי בכורתי בת שנה וחצי.מיום היוולדה אני נמצאת איתה בבית.עדיין יונקת פעמיים או שלוש ביום. מכיוון שאין לנו עזרה מצד סבתות או משפחה, נוצר מצב שעד היום היא רגילה תמיד להיות איתי ובעצם לא ניפרדנו מהיום בו נולדה למעט מספר מקרים בודדים בהם בעלי שמר עליה ולא ליותר משעתיים.אני נשארת איתה בבית גם השנה אך מתחילה ללמוד פעם בשבוע למשך 6 שעות. בשלב הראשוני בעלי יעבוד מהבית על מנת להיות איתה. כמעט וויתרתי על הלימודים אך אני יודעת שהדבר יעשה טוב לשתינו. אני גם מנסה כרגע לעזוב אותה מידי פעם עם בעלי כל פעם ליותר זמן על מנת שתתרגל שאני הולכת וגם חוזרת.אני חוששת מאוד. היא כל הזמן מחפשת אותי וזקוקה לי מאוד על אף שהיא אוהבת את בעלי ונהנית מחברתו מאוד ויש ביניהם קשר נפלא. זקוקה לחיזוק , מילה טובה או עצה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מילדה

מיכל שמש
    16/10/2008

יעל שלום, את מתארת תהליך יפה של סיפוק ביטחון לביתך, ופרידה הדרגתית מותאמת גיל ממנה. אים סיבה שזה לא יצליח, וזהו בדיוק השלב ההתפתחותי המתאים לעשות זאת. הילדה גם תרויח קשר טוב עם אבא, וכמובן שתהנה מהקשר עימך בשאר הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו