מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד מתבגרטלי10/10/2008
אני אם ל-3 ילדים הבת בכורה בת 18 ילדה מקסימה לומדת בשקדנות מקשיבה לנו ולעמות זאת הבן בן 13.5 מאז שעלה למצות מרגיש שהוא גבר לעצמו מאחר שהוא ילד מאובחן עם בעיות למידה וקשב וריכוז הוא מאוד רגיש זקוק נורא לאהבה, אני משתדלת לתת לו בעלי יותר חסר סבלנות אני תמיד מספרת לבעלי הוא עשה ככה וככה בעלי מאוד כועס ומעניש אותו אין ברירה שאני מנסה להגביל אותו הוא לא סופר אותי ועושה מה שרוצה אבל שאני כועסת עליו הוא מתחנף ורוצה נשיקה אבל אני כועסת ועונה לו בשלילה בבית הספר הוא מחליט לאיזה שיעור הוא נכנס והולך עם ילדים יותר גדולים ממנו ועבריינים שאלתי אותו למה איתם אתה הולך הוא ענה מה אני הומו לא הולך עם נקבות בשבוע שעבר הוא היה עם אחד הילדים במעמד של נהיגה על אופנוע בלי רשיון דבר שהכעיס אותנו ובעלי החרים לו את הטלפון והחלטנו להשאר אותו בבית ולא ללכת לבית הספר אם זה מה שהוא עושה אנו מתענניינים בפנימיה בשבילו אבל אני פוחדת עליו שהמצב לא יחמיר אצלו לעומת זאת יש לי בן בן 7 שעבר שנה שעברה מחלה ממהרת וברוך השם יצא ממנה דבר שגרם לי להיות מאוד קשורה אליו וכל מה שהוא מבקש אני מנסה להגשים לו בעלי בא ממשפחה מרובת ילדים אין לו שום מושג איך מחנכים ואין לו סבלנות חוץ מלעצמו אני אובדת עצות מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מתבגר
זהורית אסולין שמחון10/10/2008חלק מהילדים הסובלים מהפרעות קשב וריכוז הם ילדים שנמצאים בסיכון להגררות למעשי עבריינות כיוון שהם מנסים לפצות על הדימוי הלימודי הנמוך, ולעיתים מתקשים גם בהבנה של מציאות חברתית ובמיומנויות חברתיות ומוצאים דרכים מפוקפקות לרכוש חברים. אני מציעה לך לקבוע פגישה עם יועצת בית הספר והמחנכת על מנת להבין את תפקודו הן מבחינה לימודית והן מבחינה חברתית ולשתף אותה בהתלבטויות הללו. רצוי שגם בעלך ינכח בפגישה כך יוכל לשמוע מהיועצת את עצותיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)