מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד מורדסי11/10/2008
שלום בני בן השנתיים וחצי ילד פיקח מכפי גילו עירני מאוד נכנס לגן חדש לפני כשלושה חודשים ההסתגלות היתה קשה במיוחד אך לאחרונה הוא הולך לגן ברצון לפעמים אני מוצאת אתו בגן ישוב בפינה ולא משתתף בפעילות בשיחה עים הגננת נאמר לי כי יש לו תקופות כאלה בגן שהוא ישוב בפינה לבדו וכן נאמר לי כי הוא מציק לילדים אחרים ללא סיבה מצדקת לאחר מספר דקות ניגש אליהם ושואל האים אתם חברים שלי לאחרונה הוא נהפך להיות ילד לא ממושמע עושה הכל הפוך ממה שמבקשים ממנו ואף נהפך להיות ילד אלים כלפי אחיו בן החצי שנה תהליך זה נמשך כבר כמעט כשבועיים בימים האחרונים החלטתי להענישו ולהעמידו בפינה דבר זה מרתיע אותו כך לתקופה קצרה בת דקות ספורות ואז הוא חוזר לעשות דברים לא טובים כמו לזרוק את הארוחות על הריצפה בסיום האוכל כמו להעיף את הצעצועים בכל הבית יש לציין כי מאז העמדתו בפינה הוא מעט מבוהל מזה ששאני אומרת לו אני יעניש אוןתך ויעמיד אותך בפינה מיד הוא מתגונן ואומר אני אהיה ילד טוב יש לציין כי הוא מודע למה שהוא עומד לבצע מה עלינו לשעשות כיצד עלינו לנהוג יש לציין כי הילד מאוד מפונק ומקבל תשומת לב רבה מצד הסבים והסבתות הדודים והדודניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרד וסמכות הורית
זהורית אסולין שמחון11/10/2008תופעת ההתמרדות הינה התנהגות טבעית בגילאי שנתיים שלוש, דרך התנהגות זו רוכש הילד מידה של אוטונומיה המגדירה את זהותו הנפרדת מהוריו, וכן בהתנהגות זו בודק את גבולות עצמאותו . ההתנהגויות של בנך אינן מעידות בהכרח על מרד רגיל, כי אם על קושי ובלבול סביב גבולות וסמכות.
הקפידו להסביר לו מה מותר ומה אסור בבירור בשפה שיבין , לעזור לו בהקניית הגבולות, ולאכוף אותם בעקביות כל פעם שאינם מתקיימים. אין לאיים בעונש אם לא מתכוונים ליישמו. יחד עם זאת כדאי לבחון מה מביא אותו להתפרצויות אלו, מתי מקשי יותר בקלות , ומה מביא אותו להתנהגויות שיודע שלאחריהן יגיע עונש שאינו אוהב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)