שינוי הסדרי שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי הסדרי שינה
    מיטל
    12/10/2008

יש לי 2 בנות, הגדולה בת 4 וחצי והקטנה בת שנה וארבעה חודשים. כעת אני בהריון וצריכה ללדת כל יום. שתי בנותיי כיום ישנות באותו חדר ונוצרה רוטינה של סיפור כל לילה לפני השינה לשתיהן וגם הליכה שלהן למיטה ביחד. מאחר וכעת אני עומדת ללדת שקלתי האם כדאי להעביר את הבת הגדולה שלי לחדר אחר ואת הקטנה לשים עם התינוק בחדר אחר? והאם ההפרדה בין שתי הבנות יכולה להרוס לי את התהליך שינה של הילדה? והאם הבכי של התינוק יעיר אותה כי היא רגישה לרעשים. ממתינה לתשובתכם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי הסדרי שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי הסדרי שינה

ענת
    12/10/2008

שלום מיטל לי יש שתי בנות 9 ו- 6, ילדתי לפני 2.5 עוד בן, בהתחלה שתי הבנות היו יחד בחדר, והבן כתינוק היה איתי בחדר, לאחר מכן העברתי אותו לחדר של הבנות (למרות שהיה לי חדר נוסף ששימש כחדר משחקים ומחשב) שלושתם ישנו באותו חדר כשנה עד שהעברתי את הגדולה לחדר הנוסף. מבחינתם הם רק נהנו, החוויה, הצחוקים לפני השינה, השיחה של שלושתם, הסיפורים שסופרו לפני השינה. מבחינת בכי, אין בעיה, בלילה הראשון שני הן עוד היו מתעוררות לאחר מכן, אף אחת לא שומעת בכי. בהצלחה ומזל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי הסדרי שינה

ד''ר שירי שדה שרביט
    12/10/2008

מיטל שלום,
    במקרה הזה אין כלל מוסכם או ברור. לכל אפשרות שתבחרי יש יתרונות וחסרונות. ההסתגלות של בנותייך לתינוק החדש תהיה מושפעת בעיקר מהמידה בה את ואביהן תוכלו להמשיך להיות זמינים עבורן גם לאחר הלידה (כמובן שאין זה פשוט).
    ייתכן שלך יהיה נוח יותר להמשיך להרדים את בנותייך יחד, ולא לפצל אותן לשני חדרים, באופן שידרוש שני טקסים, שני סיפורים, וכדומה. לגבי בכי התינוק, לרוב האחים הגדולים מתעוררים בלילות הראשונים, ולאחר מכן הם ישנים למרות הרעשים.
    בהצלחה ולידה קלה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו