מודאגת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    דורית
    12/10/2008

שלום רב, אני אמא בת 47 אם לשלוש בנות 24,23,18 ובן בן 10. אני ובעלי מאוד מודאגים מהעובדה שבננו אינו מתנהג בצורה כמו שבנים בני גילו מתנהגים. זה בא לידי ביטוי שהוא אוהב ללבוש שמלות ,חצאיות נ,עלי עקב וכד'... וכשבעלי אומר לא להוריד את הבגדים האלה הוא עונה,"אני גם נראה כמו בת תסתכל על העיניים שלי והשפתיים שלי אני ממש כמו בת,אני אוהב שהשמלה מתנופפת ברוח" אני ובעלי ניסינו לרשום אותו לחוגים כמו כדורגל טניס וכו..והוא לא מסכים בשום אופן וזה ממש לא מעניין אותו. שאלתנו היא,האם זה נורמלי או שאנו צריכים לעשות משהו בנדון,האם זה שבעלי צועק עליו שהוא עושה את הדברים האלה זה נכון? בבקשה עיזרי לנו אנחנו מאוד מודאגים ולא יודעים איך להתנג ולאן לפנות. מחכים לתשובה, המשפחה המודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדורית

מיכל שמש
    12/10/2008

לא ברור אם ההתנהות מרמזת על קושי אובייקטיבי או שנובעת מהזדהות יתר עם הרוב הנשי בבית. עם זאת, מאחר ואתם לחוצים ונגררים לתגובות שעלולות לפגוע בילד, מומלץ לפנות לייעוץ מיקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למודאגת

dvori
    14/10/2008

למה שלא תרשמי אותו לחוג תיאטרון? ברצינות. בחוג תיאטרון הוא יוכל לתת ביטוי לנטייתו התיאטראלית, להתלבש בכל מיני בגדים, כמו שתיארת, ולגלם כל מיני דמויות. זה יהיה מוצא לגיטימי לדמיונו לנסות את התלבושות הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו