לא יודעת מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    ורד
    12/10/2008

בני בן 4 שנים כבר תקופה ארוכה שהוא מתפרץ בזעם לא אוהב אותך לא רוצה אין לי כוח ילד מאד לחוץ ועצבני אי אפשר לבקש ממנו משהו בלי שיתפרץ ויבכה . בגן אמרה לי הגננת שהוא ילד בכיין כל דבר בוכה שאני צריכה לחזק אותו ואינני יודעת איך אני רוצה לרשום אותו לג'ימבורי אך לא נראה לי שהוא יחזיק מעמד בלי שאני יהיה לידו הוא מאד פחדן חסר ביטחון . כל דבר איתו כל היום הוא בוכה מאד שתלטן אוי ואבוי אם אני ילחץ בטעות במעלית ולא הוא מתחיל להשתולל בוכה צורח למה עשית לי את זה . כשהוא משחק עם חברים הוא הראשון והוא קובע מה עושים הוא הקטר הוא אומר ואתם אחרי גם לי ולבעלי ולכל הסובבים אותנו חס וחלילה שלא נעקוף אותו אם אנחנו עוקפים הוא צורח מאבד עשתונות בוכה ומתמרד אין לי כוח להתמודד איתו אני שבורה גמורה יש לי עוד תינוק בן 10 חודשים לטפל ואני שפוכה הגדול מוציא ממני המון כוח נא עזרתכם מה לעשות איתו ?????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן ארבע

מיכל שמש
    12/10/2008

ורד שלום, מהתיאור שנתת עולה השערה שלילד יש קשוי מסוים בויסות, ולכן הוא מנסה לנקוט בפעולות שיאפשרו לו שליטה, אולם משלם מחיר כבד על כך. כדאי לפנות לייעוץ אצל פסיכולוג ילדים (אנא בדקי האם יש פסיכולוג המלווה את הגן) על מנת שיקל על הילד ועלייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות- המשך

ורד
    12/10/2008

זהו גן עירייה אין להם פסיכולוג שיוכל להקל האם את מכירה פסיכולוג בראשל"צ או האם אפשר לפנות מטעם הרווחה לשרות פסיכולוגי? כרגע אני ממש במשבר ואינני יודעת איך לפעול עם הילד על כולם הוא כועס ועצבני מסתכלים עליו הוא בוכה אמא הוא מסתכל עלי ומתחיל לבכות ולהגיד בלי הפסקה די די די .... אני רוצה חוג בשבילו אולי שהשתחרר הוא כל הזמן בלחץ ללא הפסקה על כל דבר התינוק לוקח ממנו איזה חלק ממשחק והוא צורח וחוטף לו ואני לא אוהב אותך ונותן לו מכה עם הרגל עם היד ואני לא יודעת איך להתמודד אני אומרת לו תספר לי למה אתה מתנהג ככה והוא לא מקשיב לי הוא אומר לי אוף די לכי אני עייף , אני מנסה לקרא לו סיפור כל לילה הוא בכלל לא מקשיב לי אני שמה לב שאני מקריאה לעצמי. יש לציין שאני כרגע מתחילה עם הילד טיפול אצל קלינאית בשפה ודיבור יש לו קושי בזה כבר המון זמן שהוא לא יכול לבטות משפטים והוא נתקע ונעצר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי ויסות והתנהגות

מיכל שמש
    14/10/2008

ורד שלום,
    מאחר ולילד יש גם קושי שפתי וגם התנהגותי, את בהחלט יכולה לפנות למכון להתפתחות הילד באזור מגורייך, דרך קופת חולים אליה את שייכת. כמו כן , לעתים פסיכולוג מטעם העירייה מלווה את הגן, וניתן לבדוק זאת עם הגננת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו