ביתי בת ה 4 לא ממושמעת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביתי בת ה 4 לא ממושמעת
    גלית
    14/10/2008

שלום רב, ביתי בת ה 4 לא ממושמעת. כל מה שמבקשים ממנה (צחצוח שיניים, להלתבש בבוקר, ארוחת ערב, אבא לוקח לגן, אמא לוקחת היום...) מוציא ממנה ישר את המילה לא!!! היא קודם כל לא רוצה, אח"כ היא מסבירה למה היא לא רוצה ורק אחרי שמתווכחים ונותנים אולטימאטום (אם לא מתלבשים עכשיו אז את נשארת בבית היום.... או אם לא תצחצחי שיניים אין תה בבוקר, אם לא תנעלי נעליים אז תבואי יחפה ויכנס לך זכוכית לרגל....) בקיצור הילדה סיוטית. המצב נמשך כבר חצי שנה, יש לי עוד בת, בת שנתיים ואצלה הסיפור שונה, ממושמעת להפליא.... בואי לצחצח.. רצה, להתלבש, ובכלל לא רק הפעולות היומיומיות האלה, אלה כל הדברים מסביב. לא להסתיר לאבא את הטלויזיה אז הגדולה דווקא תסתיר..... לא לגעת במוצרים בקיוסק לפני שמשלמים אז הגדולה דווקא תיגע. אני כמובן מגיגבה לעיניין בתקיפות, אם אני בחוץ איתן והגדולה עושה חוכמות אז אני פשוט גורמת לה להפסיד.... לא קונה לה משהו מתוק / ארטיק וכו. הכל מתנהל אצלנו באיומים שאם לא תעשה X .... אז יהיה Y ... והכל בסנקציות ותנאים, הכל מו"מ. בקיצור מתיששששששששששששששששששששש :( מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי בת ה 4 לא ממושמעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה לא ממושמעת

מיכל שמש
    16/10/2008

גלית שלום,
    הביטוי בו בחרת "יילדה סיוטית" הינו קשה ביותר. יתכן שלילדה יש קושי כלשהו שגורם לה להתנהג ככה, ובכל מקרה יש למצוא דרכים מותאמות כדי להפוך את המציאות ההדדית למסוייטת פחות, ואולי אפילו מהנה. הייתי ממליצה לפנות לייעוץ מיקצועי. יתכן שתוכלו להיעזר בטיפול דיאדי (הורה- ילד), ויתכן שהדרכת הורים תספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו