אובססייה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובססייה
    אור
    16/10/2008

אנחנו זוג נשים ויש לנו ילד בן שנתיים וחודשיים. אני האמא הביולוגית ובתקופה האחרונה מזה חצי שנה בערך הילד בהחלט מעדיף את בת זוגתי בכל דבר וזה הולך ומחמיר. הילד ממש אובססיבי . בחינוך אני יותר מציבה גבולות ,ולאחרונה (לפניי חודשיים) בת זוגתי נסעה לארבעה ימים הילד לא הזכיר או דיבר עליה מרגע שחזרה האובססיה הוחמרה. רציתי לשאול האם זה נורמלי? ואיך אני אמורה להתנהג במצב הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחיות בין שתיים

זהורית אסולין שמחון
    17/10/2008

החוויה שאת חווה כרגע אל מול בנך אינה חוויה זרה כי אם חוויה נפוצה גם בקרב זוגות הטרוסקסואלים. ישנו שלב שהילד מעדיף את בן הזוג השני באופן בולט יותר . בד"כ בנות נוטות לחזר אחר אביהם ואילו בנים אחר אמהותיהם יתכן שהסיפור פה הופך ליותר מורכב עבור בנך כיוון שיש שתי אמהות , ייתכן שיש משהו בבת זוגך שמקל עליו להזדהות עימה בתקופה זו. אל לך לחוש מאויימת כי בחר בה ולא בך, אל לך לחשוש שזוהי בחירה שמטרה לדחות אותך , המשיכי להעניק לו אהבה, ועזור לו למצוא מקום לשתיכן בקשר עימו מבלי שיאלץ לבחור ולגלות נאמנו לצד מסויים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו