שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעל
    16/10/2008

הי בתי בת שנה וחצי, עד היום איתי בבית.לאחרונה אני מרגישה את הצורך שלה בחברת ילדים נוספים ואני מנסה להפגיש אותה עם בני גילה כמה שאני יכולה .ראשית ברצוני לשאול כמה הדבר חשוב שהרי בגיל הנ"ל הם עדיין לא משחקים זה עם זה אלא זה לצד זה. בנוסף, ניפגשנו עם חבר בן גילה (מעט קטן יותר) והוא נתן לה מספר פעמים מכות על הפנים והראש. היא לתדהמתי לא בכתה, לא הגיבה, לא החזירה והמשיכה כרגיל כאילו כלום לא קרה. מאוד מסקרן אותי להבין את התגובה שלה.האם הדבר מעיד על בגרות או שמא על כך שאינה יודעת להתמודד עם מצבים כאלה? כיצד אתם רואים תגובה מסוג זה? אני לא התערבתי כמובן מפני שלא היה צורך אך מה עושים במצבים דומים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים חברתיים

זהורית אסולין שמחון
    17/10/2008

אכן בגיל כזה הילדים אינם משחקים אחד עם השני אלא אחד ליד השני, יחד עם זאת מפגשים אלו חשובים כוון שהם מהווים מימד נוסף בלמידה של אינטראקציות ויחסים חברתיים עם האחר. קשה לומר מדוע ביתך לא הגיבה. ייתכן שלא חוותה את המכה ככואבת , ייתכן שמה שבעיניך נתפס כמכה בעיניה נתפס כמגע אקראי מבלי שתייחס לו כוונות של פגיעה. וייתכן שחוסר התגובה נבע מהסיבות שתארת. הדרך הטובה להבין זאת היא להמשיך ולראות בסיטואציות שונות עם ילדים שונים כיצד מגיבה לכל סוג של אינטאקציה עימם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו