גמילה מטיטולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים
    בט
    17/10/2008

שלום, בני בן השנתיים וחצי נגמל מטיטולים לפני 3 -4 חודשים (יום ולילה), הוא נגמל מפיפי אבל קקי הוא עושה רק בתחתונים למעט במעון ששם המטפלת אמרה לי שהוא עושה בשירותים. (כבר ניסיתי כמעט הכל - קקי פרס, מדבקות, תקופה מסויימת התעלמתי לחלוטין, כל רעיון שהציעו לי ניסיתי וזה לא עובד הוא לא מוכן לעשות קקי בשירותים בבית או בכל מקום אחר חוץ מבמעון (ששם אני לא ראיתי אבל מאמינה ומסתמכת על דברי המטפלת). מה אפשר לעשות בנדון, והאם יש לכם רעיונות נוספים? בעיה נוספת בשבוע האחרון הוא התחיל לעשות פיפי בלילה במיטה לפחות פעמים במהלך הלילה. ..(אני מתחילה להתייאש). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מטיטולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה

זהורית אסולין שמחון
    17/10/2008

אני אתחיל דווקא מהחלק האחרון ייתכן שההרטבה בלילה בשבוע האחרון נובעת משינויי מזג האוויר ומכך שיותר קר לו בלילה, ילדים רבים שגמולים במהלך הלילה בעונות המעבר והחורף מפספסים יותר . לגבי הקקי צריך להבין מה מעניק לו בטחון בגן (אסלה קטנה יותר, ילדים נוספים שעושים והוא רואה ששום דבר לא קורה, אינו חש בלחץ וציפיה מצד הגננת ) ברגע שתביני זאת לנסות לשחזר את אותם התנאים בבית. יחד עם זאת חשוב להדגיש שהוא צעיר והגמילה אצל בנים בד"כ מתרחשת מאוחר יותר ולכן עלייך פשוט להיות סבלנית ולזרום עם הקצב שלו מתוך אמונה שהדברים יסתדרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו