מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידה מתינוק עקב נסיעה לחו"לויקטוריה17/10/2008
שלום רב! בתי בת שנה וחצי , אני ובעלי מתכננים נסיעה לחו"ל למשך שבוע בלי הילדה. בתי תשאר עם סבתא שלה שמטפלת בה יום-יום. ובכל זאת אני מרגישה רגשי אשם נוראיים ומפחדת ליצור טראומה אצל הילדה. האם יש בסיס לכל הדאגות שלי ? האים פרידה כזו באמת עלולה להוביל לחוויה קשה עבורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה מתינוק
זהורית אסולין שמחון17/10/2008האופן בו ביתך תבחר להתמודד עם הפרידה תלוי ביכולות הרגשיות השונות שלה , אך גם ביכולתך ונכונותך לעזור לה בחוויה. כדאי להסביר לה מראש במילים שתוכל להבין, ולא להעלם לה. ייתכן שבמהלך החופש תרצה לשמוע את קולכם בטלפון ויתכן שהדבר יקשה עליה. על כן הסבתא צריכה לדווח לכם כיצד היא מגיבה לשיחות טלפון שלכם ולבחרו את מה שעושה לה הכי טוב (גם אם לכם מאד בא לשמוע את קולה אך היא אינה רוצה בזאת לא כדאי ללחוץ). בחזרה מהחופשה כדאי להעניק המון אהבה ולהיות סבלניים לביטויים שונים של כעס, התעלמות, בכי מצידה ולחבר את זה לפרידה שהיתה. אם יש לה קשר טוב עם הסבתא ואתם רגועים שהיא בידיים טובות תוכלו להעביר לה מסר זה במילים ובהתנהגות שלכם. ככל שתסעו רגועים יותר ופחות רוויים ברגשות אשמה או בחששות בתכם תחוש זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)