קשיי הפרדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיי הפרדות
    רונית
    17/10/2008

בני בן ה 3.5 הולך זו השנה השניה לאותו גן. שנה שעברה היה בסדר השנה לאחר שהיה איתי שבועיים בבית יחד עם אחותו הקטנה (שנה) הוא מסרב ללכת לגן. זה הלך והחמיר עם הזמן עד שהגענו למצב שהוא מנסה לחסום לי את הדרך לדלת בבוקר, צורח שאינו רוצה ללכת שלא כיף לו ושרוצה להשאר בבית עם אמא. כשאנו יוצאים לבסוף מהבית ומגיעים לגן (בערך ב 10) הגננת עצמה יורדת לקחת אותו הוא נרגע די מהר והן מספרות לי שהיה בסדר גמור; גם כשאני באה לקחת אותו פעמים רבות רוצה להשאר עוד. אני עובדת במשמרות אחרי הצהרים ובסופי שבוע (בערך 3 פעמים בשבוע), לאחר שהמצב בבקרים החמיר וגילה ביטוי כעס כלפי אחותו אמרתי לו שאני הולכת לעבודה/סידורים/רופא בבוקר ומשאירה את אחותו אצל חברה למנוע מצב שיחשוב שאנחנו נשארות בבית יחד. זה לא עזר. רק גרם לי להרגיש רע. כל בוקר זו מלחמה חדשה אני יודעת שהוא נהנה בגן ושכל יום שאני לא לוקחת אותו הופך את ההתמודדות יום אחרי לקשה יותר אולם קשה לי פיזית ונפשית לקחת אותו לגן כשהוא צורח ומתחנן לא ללכת. בזמן האחרון התחיל לבכות ולנסות למנוע ממני ללכת לעבודה אחרי הצהריים דבר שלא קרה בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי הפרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה

זהורית אסולין שמחון
    18/10/2008

ראשית על אף הקושי והרצון שלך להקל על כאבו וסבלו לא הייתי ממליצה לסלף את פני הדברים אם את נשארת עם ביתך בבית גם אם זהו מקור הקושי עליך להתמודד עם כך , אמינותך בעיניו חשובה יותר מהכל. ייתכן שבסיטואציה הזו מי שיכול לעזור הוא האב, האם ישנה אפשרות שאת הפיזור בבוקר האב יעשה , כך יקל עליך בעימות היומיומי וישנה אפשרות שלבנך יהיה קל יותר להפרד ממנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי הפרדות - תשובה

רונית
    18/10/2008

לצערי האב לא יכול לעזור בפיזור בבוקר. הוא לוקח אותו רק בימי שישי כשאני בעבודה וגם במקרה הזה הוא אומר שאינו רוצה ללכת ומבקש להשאר בבית. לרוב בעלי לא מוותר ולוקח אותו כשחוזר מספר בהתלהבות על הקבלת שבת בגן וכשמתקרב יום ראשון המנגינה משתנה שוב: "אני לא רוצה ללכת לגן".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו