נשיכות!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשיכות!!!
    מיה
    18/10/2008

שלום רב,, בני בן השנה ושלושה חודשים לא מפסיק לנשוף אותי ורק אותי, הוא לא נושך אף אחד אחר מבני המשפחה וגם לא ילדים בגן, אנא עיזרו לי למצוא תשובה מדוע הוא נושך? ומדוע רק אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיכות!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיכות

זהורית אסולין שמחון
    18/10/2008

האם הנשיכות הם ברגעים של רגש מסויים שמציף אותו כמו כעס, או לחלופין התלהבות יתר, או שאין אבחנה מסויימת ? האם בנך מתקשר באופן ורבלי ויכול לבטא עצמו במילים? , קשה להבין מהאינפורמציה שנתת מדוע הוא נושך רק אותך ומדוע הוא נושך. ייתכן שעד עתה היה בינך לבינו מגע (דרך הנקה , שינה משותפת) ומהרגע שזה פחת אולי מנסה למצוא לזה תחליף. הרחיבי את הפרטים כך שנוכל להעלות סברות מדוייקות יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיכות.. עזרה!!!!

מיה
    18/10/2008

שלום לך, בני איננו מתבטא במילים, ולפעמים כדי לבטות כעס או התלהבות הוא צועק , לא הנקתי אותו הוא אכל מבקבוק ומידי פעם אני לוקחת אותו למיטתי במקרים שהוא מתעורר בלילה וממש קשה לו לחזור לישון, נוי הולך לגן ואת שארית היום אני מבלה איתו רוב הזמן והא איתי , אני משחקת איתו ולוקחת אותו לגן השעשועים ומפעילה אותו, אני מקווה שמסרתי מספיק פרטים, אשמח מאוד אם תוכלי לשפוך לי אור על נקודות שאני לא ראיתי.... תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקום נשיכות רגשות

זהורית אסולין שמחון
    18/10/2008

נשמע מתאורך שהנשיכה באה לרוק איזשהו רגש שמציף אותו כאשר הוא נרגש מידי או לחלופין זועם באה הנשיכה. אני משערת שהיא מופנית בעיקר אלייך כי נשמע שהיחיסים הדומיננטים הם איתך וכשם שאיתך הוא יכול להגיע לפסגות של אהבה, תלות והזדקקות כך גם ברגשות אחרים הם מזוקקים לעוצמה גבוהה בעיקר מולך. לדעתי בשלב זה הדבר שיוכל לעזור לו ביותר היא לומר ולהסביר שלא נושכים ולתת תחליפים אפשריים לביטוי של הרגש שמתאים לארוע. הראי לו שאת מבינה מה הוא מרגיש מבלי שיצטרך לנשוך. עיצרי כל דבר כשהוא נושך אל תתני לו להכאיב לך, ועזרי לו להרגיע את מה שמציף אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו