מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשיכות!!!מיה18/10/2008
שלום רב,, בני בן השנה ושלושה חודשים לא מפסיק לנשוף אותי ורק אותי, הוא לא נושך אף אחד אחר מבני המשפחה וגם לא ילדים בגן, אנא עיזרו לי למצוא תשובה מדוע הוא נושך? ומדוע רק אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיכות
זהורית אסולין שמחון18/10/2008האם הנשיכות הם ברגעים של רגש מסויים שמציף אותו כמו כעס, או לחלופין התלהבות יתר, או שאין אבחנה מסויימת ? האם בנך מתקשר באופן ורבלי ויכול לבטא עצמו במילים? , קשה להבין מהאינפורמציה שנתת מדוע הוא נושך רק אותך ומדוע הוא נושך. ייתכן שעד עתה היה בינך לבינו מגע (דרך הנקה , שינה משותפת) ומהרגע שזה פחת אולי מנסה למצוא לזה תחליף. הרחיבי את הפרטים כך שנוכל להעלות סברות מדוייקות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיכות.. עזרה!!!!
מיה18/10/2008שלום לך, בני איננו מתבטא במילים, ולפעמים כדי לבטות כעס או התלהבות הוא צועק , לא הנקתי אותו הוא אכל מבקבוק ומידי פעם אני לוקחת אותו למיטתי במקרים שהוא מתעורר בלילה וממש קשה לו לחזור לישון, נוי הולך לגן ואת שארית היום אני מבלה איתו רוב הזמן והא איתי , אני משחקת איתו ולוקחת אותו לגן השעשועים ומפעילה אותו, אני מקווה שמסרתי מספיק פרטים, אשמח מאוד אם תוכלי לשפוך לי אור על נקודות שאני לא ראיתי.... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקום נשיכות רגשות
זהורית אסולין שמחון18/10/2008נשמע מתאורך שהנשיכה באה לרוק איזשהו רגש שמציף אותו כאשר הוא נרגש מידי או לחלופין זועם באה הנשיכה. אני משערת שהיא מופנית בעיקר אלייך כי נשמע שהיחיסים הדומיננטים הם איתך וכשם שאיתך הוא יכול להגיע לפסגות של אהבה, תלות והזדקקות כך גם ברגשות אחרים הם מזוקקים לעוצמה גבוהה בעיקר מולך. לדעתי בשלב זה הדבר שיוכל לעזור לו ביותר היא לומר ולהסביר שלא נושכים ולתת תחליפים אפשריים לביטוי של הרגש שמתאים לארוע. הראי לו שאת מבינה מה הוא מרגיש מבלי שיצטרך לנשוך. עיצרי כל דבר כשהוא נושך אל תתני לו להכאיב לך, ועזרי לו להרגיע את מה שמציף אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)