עזרה!!!דחוף??????

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה!!!דחוף??????
    אתי
    18/10/2008

אני חיה עם בן הזוג מזה כשנתיים, לפני כחודש וחצי נולד בננו המשותף(לבן זוגי יש ילד בן 7 מנישואים קודמים) אני ללא ילדים קודמים אך מטפלת משני אחי הקטנים כאשר התיתמו לפני כשנתיים הם בני 11 + 14 הגרים עימנו והילד של בן זוגי מגיע בדר"כ בסופ"ש לאחרונה כחודש הוא לא מוכן לישון בחדרו שלו ובן זוגי ויתר לו ונתן לו לישון בסלון כמובן לאחר ניסיונות שיכנוע אך ללא הצלחה. אתמול הילד אמר לבן זוגי שבגלל שהתינוק ישן עימנו ושהוא ראה אותו כמה פעמים אשר הדבר שקר כי רק אתמול הוא ישן במיטתי אז זה לר פייר והוא מוכן לישון בחדרו אבל שיהיה אור הוא יעבור אלינו אני אציין שגם אצל אימו הוא לא מוכן לישון לבד. הדבר הוביל ביני לבן זוגי למריבה גדולה ועצבים והיום כל היום אנו לא מדברים.אני אמרתי לא אתמול שהילד מסובב אותו באצבע ושמה שהילד אמר לא נכון ובמקום לתקן אותו הוא שיתף איתו פעולה או להסביר לו שהוא תינוק והוא בן 7 בן זוגי טוען שילדים לא משקרים ושכנרא הוא ראה אותו מספר פעמים לידנו אבל המצב שונה... תגידו לי בבקשה מי צודק ומה הדרך הנכונה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!!!דחוף??????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משפחה חדשה

זהורית אסולין שמחון
    18/10/2008

אין ספק שהמבנה המשפחתי המורכב מעלה מתחים ומורכביות בינך לבין בן זוגך. לאחר שתרגעו אני מציעה ששניכם תחשבו כיצד לעשות מקום לכולם במשפחה, כיצד להבין את ההשפעה של לידת הילד החדש על כל אחד מבני המשפחה, איך תוכלי לעזור לבן זוגך לעזור לבנו לקבל את השינוי המשפחתי כשהוא אצלכם. אם בן זוגך יחווה אותך יוצאת נגד בנו הוא יחוש צורך לגונן אליו ולהתקיפך. על כן נסו למצוא את המשותף המחבר ולשאוב יחד כוחות שיסייעו לכל בני הבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו