מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות ילדים במצב של סיכסוך הוריםמשה18/10/2008
לאשתי ולי יש הרבה חילוקי דעות לא פעם אמרנו שנתגרש וגם בנןכחות הילדים הננו נשואים כ 15 שנים ועדיין איננו מסתדרים . התקשורת קשה אשתי אינה מוכנה לשמוע לי ומתקיפה בגין כל נושא שנינ בהעלבות אישיות כולל הורים ומשפחה ה תחושה שלה " שאני ומשפחתי " כן היא לא הפנימה שאני משפחתה נחותים ממנה וממשפחתה . במשך כל חיינו במקום לסייע לי היא מתמודדת מולי כמעט בכל נושא שני מרכישת ביית לאחר שמכרנו איננו רוכשים עקב טענותיה שהיא אינה רוצה לקשור את עתידנו הכלכלי לעד (מה שעולה לי בסכומים גדולים לשכר דירה ) וגם חוסר יציבות לי ולילדים . כל ניסיון הידברות עולה על שירטון למעט עם זה ע"פ ההגדרות שלה ... בעיניה הכל התמודדות משפטים כמו אני לא אהיחה הפריארית שלך ..לא תשלוט בי ...מה אם מה שאני רוצה ....אני גם מסוגלת לעשות שלא תחשוב שאני פחות ...ויכוחים על כסף הוצאות ...מי עשה ומי הביא מה ....ההורים של י מי נתנו יותר (שלי לא נתנו בכלל ). ועוד דברים מהיקב ומהגורן ללא שיכות לנושא כל פעם שעולה נושא אופרטיבי כזה או אחר לגבי החיים היא תוקפת ביעד קרוב וכואב משפחה חברים אחים אחיות .. כיוון שאינה טיפוס חברותי כל כך היא מנסה לייצר ממני כאדם רע ..שתלטן ..וכל מיני רעות ... כלפי הציבור מכרים וכו .... ניסינו טיפןל זוגי אולם הופסק לאחר שטענתיה כלפי המטפל היו שהוא לא אומר לי את האמת וכמה שאני לא בסדר . עד כה הילדים כבר לא כל כך קטנים ואני רואה אותן רואים את המריבות ההשמצות וההתלכלכויות . היא מלמדת אותם כיצד להגיב אלי וגם עובדת על הטיפוס שלי אצלם כמו " אתם יודעים מי הוא מדוע אתם מתרגשים וכו ...מה שפוגע קשה בחינוך שלהם ובאישיות שלהם . להערכתי היא חייבת לקבל טיפול אישי -סביר שגם אני בעייתי אחרת לא הייתי נשאר כל כך הרבה שנים -דאגתי הרבה היום היא : לילדים שלא יגדלו עם עקבות נוספות . לי שאין לי חיים . ולמסגרת עם יש טעם בכלל להחזיקה . עקב היותי בן למשפחה גרושה היה לי מאוד חשוב לשמר את הנשואים . הייתי רוצה עיצה אופרטיבית לגבי הצעדים והפעולות שכדאי לי לעשות על מנת לבחון את מצבי. תודה . אבקש לקבל עיצת מומחים בלבד -כאלה שבמצב דומה או נשים שרוצות לשאול ,מבקש לא לנצל את המומנטום בסגירת חשבונות שאינם קשורים לעיניין (כמה שפחות השקפת עולם פרטית )ע"פ מקרה אחד או שניים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכסוך זוגי מול ילדים
זהורית אסולין שמחון18/10/2008אין ספק שכולם בבית משלמים מחיר כבד מהזוגיות המורכבת שאתה מתאר פה. כיוון שפנית לפורום הורים וילדים אתייחס לזוגיות זו בהקשר של ההורות. ראשית נשמע שדימוייך ההורי נפגע בעיני ילדיך עקב קושי של זוגתך להשאיר את המתח והקונפליקט בינכם. ברובד השני המודל שאתם מציגים בזוגיות הוא המודל שילדיך רואים לקשר וייתכן שהם מפנימים איכויות של קשר שיפגעו בהם בעתיד. על כן העצה הכי טובה שאוכל לתת לך היא ללכת לטיפול זוגי ואם בת זוגך מסרבת לכך כדאי להציע לה לבחר את המטפל אליו תלכו. אם עדיין מסרבת אפשרי שאתה תלך לטיפול זוגי בלעדיה אך עדיין יהיה לך מרחב לחשוב בו מהי הדרך הטובה ביותר לפעול כדי לסייע לך ולכ המשפחה לצאת מהמילכוד שאליו נקלעתם כולכם
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)