קנאת אחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קנאת אחים
    לילך
    19/10/2008

שלום, אני אמא לשלושה ילדים בני 4.5, 3, שנה ו10 בני הבכור מתנהג בצורה מאוד אלימה נגד אחיו הצעירים ממנו, בגסות ובכלל לכולם בחוסר אכפתיות, הוא מרביץ ככה סתם כי בא לו, לא שומע ולא מענין אותו שמזהירים אותו הגעתי למסקנה שזה קנאה כי בכל הפעמים המועטות שיצא לי להיות איתו לבד הוא התנהג למופת ילד מקסים ואדיב פשוט ילד אחר הוא ילד מאוד דינמי וזקוק לפעילות שוטפת כל הזמן , ולכן כל עוד אני מענינת אותו בפעילות ביחוד אקטיבית כגון גימבורי, גן ציבורי הוא ילד רגיל , ברגע שאנחנו נכנסים הביתה הוא "הופך את עורו" והופך לילד אלים כאמור , ניסתי מספר שיטות כגון חיזוקים ל מעשים טובים, עונשים למעשים רעים שום דבר לא עזר נתור לי רק להתעלם ממה שהוא עושה אך אין ביכולתי לעשות זאת מאחר וזה מהווה סכנה לאחיו הקטנים ממנו, לצערי נותרתי חסרת פתרונות אשמח לקבל עצה או טיפ כל דבר שאוכל לפקוח את עיני לנתיב שאולי לא ניסתי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאת אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ללילך

ד''ר דוד וילנסקי
    23/10/2008

קודם כל הייתי פותח ערוץ מילולי לדבר איתו על מה שמפריע לו בחיים. יכול להיות שיש לו תענות מוצדקות - שהקטנים מפריעים לו במשחק. אפשר לחשוב על פתרונות ביחד איתו. אולי את יכולה להשקיב אותא אחרי הקטנים ואז יהיה לכם זמן לשיחה שקטה. מניעה הוא תמיד ה פתרון הכי טוב והייתי מנסה שיהיה עסוק עם חברים בני גילו כמה שאפשר. אני כן הייתי מנסה להיות חד משמעית לגבי מכות ושיפסיד משהוא שרוצה כל פעם שמרביץ ללא הצדקה. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו