בן 10 מתבודד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 10 מתבודד
    סיגיזי
    20/10/2008

שלום, בני בן 10 נוטה להתבודד בזמן שחבריו לכתה יוצאים החוצה לשחק בכל יום. בני ילד נחמד, נבון מאד, טוב לב, עדין אבל אינו יודע כניראה ליצור קשרים וכישורים חברתיים. בעבר אובחן כבעל הפרעת קשב וריכוז ללא היפר, והשתתף בסדנא מיוחדת לילדים בעלי הפרעת קשב, שנמשכה כשנה, פעם בשבוע. דבר לא השתנה. כשאני "מכריחה" אותו להתקשר ולקבוע עם חבר, לרוב הוא טוען שהחבר ממילא לא יבוא אבל כשהוא מתקשר ומצליח הוא מאושר ושמח. איני יודעת מה לעשות עוד. יש האומרים שעלי לתווך, לקבוע עבורו, ויש הטוענים שעליו לעשות זאת לבדו. כשאני מרפה ולא "נכריחה" אותו- הוא לא עושה דבר ופשוט נשאר בבית. אני מרגישה כאילו כל העולם בחוץ ורק בני לבד בבית...יש עצה? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 10 מתבודד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לסיגיזי

ד''ר דוד וילנסקי
    23/10/2008

אני חושב שאת עושה נכון שאת מעודת אותו להזמין חברים, היות ואת אומרת שכן נהנה שחבר בא. הייתי גם מחפש חוג סביב פעילות שחוא אוהב איפה שיכול ליצור קשרים בקבוצה קטנה. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו