מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילדים תפסו את בעלי בוגדמלי20/10/2008
יש לי 4 ילדים מגיל 7 ועד 19 מקסימים וחכמים .והם עלו על כך שבעלי בוגד בי . הם ראו הודעות טקסט בפלאפון שלו וכל לילה היה הולך לעבודה "כדי לעסוק באמנות" .למעשה היה הולך לבגוד עם אשה מאוד פשוטה פועלת יצור מהמפעל בו הוא עובד.אנחנו גרושים כי היו לו מלא חובות ונאלצנו להפרד ולמעשה היינו חיים ביחד ביחד.אני המפרנסת שלמעשה עובדת מבקר עד לילה ב2 עבודות ,מבשלת ,אופה נראת טוב ונותנת זמן איכות לילדים. בעת שהתגלה לי על ידי הילדים (בלי הקטן)עשיתי איתם ישיבה ושאלתי מה דעתם האם הם רוצים שאני אסלח לו או שלא ,כי אני רוצה שיהיה להם הכי טוב.הם אמרו להוציא אותו מהביתשאני אמא מאוד טובה ולא מגיע לו להשאר בבית..כל אותו לילה בכינו ביחד והבאנו את רגשותינו .למחרת בבקר הוא הלחיל להתנהג אל בתי לא יפה ואני התחלתי לצעוק עליו וולהגיד לו בוגד וכו' ולהגיד מילים שבחיים לא הייתי מאמינה שיצאו מפי מרוב כעס ואף שברתי כיסאות על הרצפה.אני בכלל לא ברברית אך הרגשתי עלבון עמוק ופגיעה בילדים שלי.הילדים שמעו את הכל בכו נורא וסילקו את האב מהבית ואני הכנתי לו על המקום מזוודה עם כל חפציו,תרופות וכו והוצאתי אותו כמו כלב החוצה מהבית.הקטן היה בהיסטריה והיה לנו קשה להרגיע אותו.הגדולים גם שבורים ולא יודעים מה לעשות . איך אני מרימה את המורל בבית?היום אני מוציאה אותם לחג לבית מלון ליומיים הם ואני כמובן.הילדים לא רוצים לשמוע ממנו אבל הוא מנסה לשלוח לאחד הילדים אס.אמ.אס שהוא רוצה לדבר איתו ולהסביר לו מ הסיבה לכך שהוא בגד בי.הבן שלי ענה אנחנו 4 ילדים ותצטרך להסביר ל4 ביחד הכל.אבל הוא רוצה לדבר עם הבן שהוא קצת יותר חלש ולא יצעק עליו בחזרה. אשמח לקבל תשובות ממקצועים בלבד תודה מלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למלי
ד''ר דוד וילנסקי23/10/2008אני מבין את הרצון שלך לקבל יעוץ מקצועי ולכן לא נראה לי לקבל את זה דרך האנטרנט. כדאי לפנות לפסיכולוג באיפן אישי. ד"ר דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)