מצפה לתינוק נוסף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצפה לתינוק נוסף
    אמא'לה
    21/10/2008

ביתי בת שלוש וארבעה חדשים, היום סיפרנו לה שיש לאמא תינוק בבטן (אני בשבוע 23 וכבר מאוד הריונית). ברגע ששמעה מיד התחילה לבכות שהיא לא רוצה תינוק ולא אוהבת תינוק ממש עם כאב ודמעות, לאחר זמן מה נירגעה אבל מידי פעם חזרה ואמרה שלא רוצה תינוק. אמרתי לה שאני מבינה אבל שאמא ואבא החליטו שרוצים להגדיל את המשפחה ואני חושבת שיהיה לנו נחמד עם עוד תינוק. ביחד איתה נסתי למצוא נקודות חיוב כמו שתהיה אחות גדולה ושתעזור לי וכדומה והיו רגעי שמחה אבל שהלכנו לישון היא שוב אמרה בצער "אבל אני לא רוצה תינוק". ליבי נצבט ואני לא יודעת מה לעשות, מה אני אמורה להגיד לה ואיך להגיב לחוסר הרצון שלה?? אשמח לתגובה מקצועית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצפה לתינוק נוסף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאמא"לה

ד''ר דוד וילנסקי
    23/10/2008

אני מציעה לתת לה את ההרגשה שאת מבינה את הרגשות שלה ושיכול להיות ש באמת קשה שיש שינויים בחיים ולהזדהות. סך הכל אף אחד לא שעל את דעתה בענין. אם הזמן אפשר לדבר גם על הצצדים החיוביים שיכול להיות בעתיד, אבל בינתיים הייתי נותן לגיטימציה לרגשות היא מבטאת. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו