ריבים בין אחים - דחוף.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ריבים בין אחים - דחוף.
    אוראל
    22/10/2008

יש לנו 3 ילדים, ילדה בת 10.5, 5.5 ו- 2.5, ביניהם יש המון ויכוחים , ליגלוג, מכות , נדירות הפעמים שהם יושבים בהרמוניה . עלי לציין שאני ובעלי פנינו לייעוץ זוגי עקב זוגיות קשה, אנו בתחילת הדרך. שאלתי היא איך אני גורמת לבית להיות בית של שלווה ולא איזור מלחמה, בצורה כזו איני מצליחה כל יום אחה"צ להגיע לכל ילד, על כולם נצפה הכעס. בני השני עם בעיית קשב וריכוז וכל דבר מכעיס אותו, בתי חצופה ומרגישה בגובה הוריה (מצד אחד נהדרת עוזרת מתקשרת מבקשת תשומת לב ומצד שני מרשה לעצמה לדבר בצורה חצופה מאוד טופלה תקופה מסויימת בדרמה טרפיה). לדעתי 2 ילדי הגדולים יכולים לשבת ולשחק ביחד אך איני יודעת איך להגיע איתם לנקודה של משחק משותף או הידברות משותפת. תודה אופירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריבים בין אחים - דחוף.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאופירה

ד''ר דוד וילנסקי
    23/10/2008

נשמה שיש לך הרבה על הצלחת. בטה אם אתם תצליחו להיות יותר בשלוה זה גם יקרין על הילדים. לא תמיד אפשר להלחם על כל ההחזיתות בבת אחת. אם אתם יכולים לנהל שיחה משפחתית פעם בשבוע איפה שכל אחד יכול לעלות את הדברים שםפריעים לו, זה בטח יתרום להוריד את המתח. אני לא בטוח שזה מציאותי שילדה בת 10 תשחק עם ילד בן חמש במיוחד אם הוא סובל מבעיות קשב. עדיף שכל אחד יהיה עסוק עם בני גילו. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו