מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריבים בין אחים - דחוף.אוראל22/10/2008
יש לנו 3 ילדים, ילדה בת 10.5, 5.5 ו- 2.5, ביניהם יש המון ויכוחים , ליגלוג, מכות , נדירות הפעמים שהם יושבים בהרמוניה . עלי לציין שאני ובעלי פנינו לייעוץ זוגי עקב זוגיות קשה, אנו בתחילת הדרך. שאלתי היא איך אני גורמת לבית להיות בית של שלווה ולא איזור מלחמה, בצורה כזו איני מצליחה כל יום אחה"צ להגיע לכל ילד, על כולם נצפה הכעס. בני השני עם בעיית קשב וריכוז וכל דבר מכעיס אותו, בתי חצופה ומרגישה בגובה הוריה (מצד אחד נהדרת עוזרת מתקשרת מבקשת תשומת לב ומצד שני מרשה לעצמה לדבר בצורה חצופה מאוד טופלה תקופה מסויימת בדרמה טרפיה). לדעתי 2 ילדי הגדולים יכולים לשבת ולשחק ביחד אך איני יודעת איך להגיע איתם לנקודה של משחק משותף או הידברות משותפת. תודה אופירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאופירה
ד''ר דוד וילנסקי23/10/2008נשמה שיש לך הרבה על הצלחת. בטה אם אתם תצליחו להיות יותר בשלוה זה גם יקרין על הילדים. לא תמיד אפשר להלחם על כל ההחזיתות בבת אחת. אם אתם יכולים לנהל שיחה משפחתית פעם בשבוע איפה שכל אחד יכול לעלות את הדברים שםפריעים לו, זה בטח יתרום להוריד את המתח. אני לא בטוח שזה מציאותי שילדה בת 10 תשחק עם ילד בן חמש במיוחד אם הוא סובל מבעיות קשב. עדיף שכל אחד יהיה עסוק עם בני גילו. ד"ר דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)