גמילה מחיתול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתול
    איילת
    22/10/2008

בתי בת 1.9 שנים בחצי שנה האחרונה מדווחת שיש לה קקי ובחודשיים האחרונים גםמדווחת על פיפי ועד היום אמרנו לה תעשי בחיתול ,להרגשתי עדיין לא היתה מוכנה, לאחרונה רצתה ללכת לשירותים ושנוריד לה חיתול ואחר"כ לא היתה מוכנה שנחזיר את החיתול אז החלטתי להתחיל לגמול אותה.עכשיו היתה בחג יומיים בבית ורוב הפעמים אכן עשתה בשירותים כל 20 דקות הייתי שואלת אותה או אחרי ששתתה ועשתה יפה בשירותים, היום חזרה לגן (עם הרבה תחתוני ובגדי החלפה ) ובגן הם שואלים אותה כל 10 דק' רבע-שעה והיא עושה בשירותים אך לאחר מכן עושה גם בתחתון, אני מרגישה שהיא מוכנה וזה רק עניין של סבלנות כי את הרעיון של שירותים תפסה ואוהבת ומיישמת בבית בצורה יפה מאוד כמובן עם עידוד שלנו ושאני שואלת האם יש פיפי ומזכירה לה , האם אכן אלו סימנים המעידים על מוכנות פיסיולוגית רגשית וקוגנטיבית? האם להמשיך ולזרום אם זה גם אם בגן הולך קצת פחות טוב?או להחזיר חיתול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתול

ד''ר דוד וילנסקי
    26/10/2008

אני מציע להמשיך לזרום במידה שהצוות בגן מוכנים. ד"ר וילנסקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו